Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kariyer Adam Eğitim Kurumlarının Vizyon ve Misyonu

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Kariyer Adam Eğitim Kurumlarının Vizyon ve Misyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,296 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Kariyer Adam Eğitim Kurumlarının Vizyon ve Misyonu
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
eğitim kurumlarının vizyonu ve misyonu nedir? Pek çok şirketin ya da iş alanının kendini ifade ettiği kurumsal kimliği vardır. Kurumsal kimlilikler iki ana unsurdan meydana gelir. Bunlar; vizyon ve de misyondur. Şirketlerin, kurumların, iş alanı sağlayan tüm iş yerlerinin kendilerine özgü çalışma prensipleri ve dünya genelinde çalışma hayatlarına bakış açıları vardır. Bunlar her iş kurumunun kendi kazanç prensibi ve stratejisi ile uyumludur.

İş verenler misyon ve vizyonlarını bu şekilde hazırlarken, iş başvurusu yapacak ya da kurumun faaliyetlerinden yararlanacak kişiler de kurumsal kimlikleri dikkate almaktadırlar. Bu hususta sizlere kurumsal kimliğini özenle ve titizlikle temellendiren Eğitim Kurumlarını örnek gösterebiliriz.

Kariyer Adam Eğitim Kurumlarının Vizyon ve Misyonu

Kariyer Adam Eğitim Kurumları, bünyesinde pek çok branş eğitimi ile birlikte sertifikalar vererek, kişilerin kariyerlerinde ilerlemesini ve başarıyı yakalamasını hedeflemektedir. Ayrıca bunun için de eğitim modellerini geleneksel yapıdan uzak, çağdaş ve teknolojik faaliyetlerin hızında ilerletmeyi hedeflerler. Böylece global ve akademik bir eğitim sürecini etkin kılmış olurlar. Global oluşları ile de eğitimlerini sadece ülke sınırları içerisinde değil ulusal bir yapıda gerçekleştirirler.

Hatta bu vizyonlarına destekleyici olarak sınavlarında seçenek olarak belirttikleri İngilizce sınavları ile göstermektedirler. Hayatları boyunca kullanabilecekleri ve kendilerini geliştirme imkânı sağlayabilecekleri bu sertifikaları elde eden kişilerin larında başarılarını görebilir, hatta sertifikaları kullandıkları alanları da inceleme avantajı sağlayabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler