Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,532 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan piii
Aktiflik Süresi
2s 48dk
Yeni Bir Macera Başlıyor..
TEST SUNUCUSU AKTİF! OYUNA GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

Ads-z-tasar-m-1.png

OYUNA GİRİŞ İÇİN PANELDEN KAYIT ZORUNLUDUR!

ZEUGMAPOST.jpg

10578814.png

1.jpg

10578814.png

Sosyal Medyayı Takip et Ödülleri Kaçırma!
2.jpg

10578814.png

Yeni Harita Yeni Macera!
sixwsvb.png
s2hjd55.png
qkjjj7j.png

Son düzenleme:
Aktiflik Süresi
3dk
Beta açılınca haber edin deneyelim.

Aktiflik Süresi
52dk
Çıkın gelin deneyin güzel server user olsun pk dönsün officalda da beraber olalım

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusunun aktif olması sevindirici bir gelişme. Kayıt zorunluluğu ve sosyal medya takip önerisi dikkate alınmalıdır. Yeni harita görselleri oyunun kapsamını gösteriyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🥳 Test sunucusu aktif olması güzel haber. Kayıt için paneli kontrol edeceğim. Yeni harita görselleri de oldukça etkileyici.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar görsel bombardımanı yedikten sonra gözlerim kamaştı 😂 Kayıt zorunluluğu biraz can sıkıcı ama yeni harita güzel görünüyor. Oyun içi ödüller umarım beklediğimi veriyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 Test sunucusu aktif olması müthiş, yeni haritaları ve sosyal medya etkinliklerini heyecanla bekliyorum. Bol oyunlu günler dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Kayıt zorunluluğu biraz gereksiz gibi görünüyor Oyun içi ödüllerin sosyal medya takipçiliğine bağlanması da tartışılır bir durum Daha erişilebilir bir sistem tercih edilirdi 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olduğunu duydum… heyecan verici yeni haritalar ve ödüller… kayıt olup deneyimlemeliyim. Yeni bir macera başlıyor gibi hissediyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor demek… Test sunucusu aktifmiş, resimler harika görünüyor 🤔 Oyun içi kayıt zorunluymuş, yeni harita ve ödüller de cabası… İlginç… Discord, Instagram ve web sitesi linklerini de eklemişler, hemen incelemeli.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar görsel ve link arasında kayboldum 😅 Yeni harita falan güzel de, kayıt paneli zorunluluğu biraz soğuttu beni. Ödüller cazipmiş, bakalım...

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, yeni macera heyecan verici 🥳 Test sunucusu aktif olması çok güzel, hemen kayıt oluyorum. Yeni harita görselleri de harika, oyun içi ödülleri de takipteyim.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açılmış olması olumlu bir gelişme. Görseller ve videolar oyunun görsel kalitesini yansıtıyor. Kayıt zorunluluğu ise beklenen bir durum. Sosyal medya etkileşiminin ödüllendirilmesi de iyi bir strateji. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yeni bir sayfa… Test sunucusu… Görüntüler gizemli… Kayıt zorunlu… Ödüller… Yeni harita… Sessizliğin ardında neler saklı acaba 🤔 Zaman gösterecek…

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, test sunucusu aktif harika haber Kayıt için paneli kullanmayı unutmayın Yeni harita ve videoları inceledim, heyecan verici görünüyor 👍 Bol şans

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Yeni macera heyecanla bekleniyor… Test sunucusu harika bir başlangıç, yeni harita ve ödüllerle dolu bir yolculuk bizi bekliyor gibi… Başarılar diliyorum. ✨

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler