Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıfırdan Server Files Hazırlama Anlatımı

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Private Server Kurulumu kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Sıfırdan Server Files Hazırlama Anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,523 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Private Server Kurulumu
Konu Başlığı Sıfırdan Server Files Hazırlama Anlatımı
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Admin

Admin 

Kurucu Admin
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
981
Tepkime puanı
332
Puanları
63
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra paylaşıma devam ediyorum. Sizler için bir video serisi hazırladım.Bu seride sıfırdan nasıl server files hazırlarsınız onu işledim.
Videolar çok uzun olmasın diye 4 parçaya böldüm. Her videonun altına ufak açıklamalar yazacağım githup sayfasındaki aynı yazılar zaten. videolarda kullandığım dosyaları bir arşive koydum şifresi ulastudios neden şifre koyuyorsun diye hemen celallenmeyin upload olarak google drive kullanıyorum sizde rahat indirin bende kolay upload edeyim diye
ancak google amcanın yüksek bir güvenlik prensibi var arşivleri kaldırıyor içinde en ufak şey görse. içinde kaynak kodları felan olduğundan kaldırmasın diye şifre koydum.


1.Video:

bu videoda mainline kaynak kodlarını derlenebilir hale getiriyoruz, internal ip bloklamasını kaldırıyoruz ve kodlarımızı derliyoruz.


2.Video:

bu videoda kodları derledikten sonra elde ettiğimiz çağrılabilir dosyalarımızı çalıştırabilmek için server sistemini kuruyoruz. bu konu hakkında bilgilendirici içerik göremedim internette...Kendimce bir içerik hazırladım.

3.Video:

bu konu hakkında internette biraz bilgi bulunmakta ancak kendimce yeterli görmedim madem böyle bir seri hazırlıyoruz adam gibi olsun dedim yazdığımız scriptleri arşivin içinde bulabilirsiniz. Yedekleme scripti özel bir klasöre yedekleme yapar ve yedek arşivine tarih basar.

4.Video

Bu videoda da hazırladığımız sf ye son dokunuşlarımızı yapıyoruz. Daha detaylı düzenlemek isterseniz diye arşivin içinde hiç ellenmemiş sf dosyalarınıda ekledin türkçeye çevirip kullanabilirsiniz.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------⬎​
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
+++---yyzzhhe tarzı Yorum Yazanlar Ko cuce Yönetimi Tarafından Ban Atılacaktır

Konuyu görüntüleyenler