www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Ankara Yös Hazırlık Kursu

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Ankara Yös Hazırlık Kursu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,413 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Ankara Yös Hazırlık Kursu
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 8m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Web Site Adresi: Puzaacademy.com.tr
Web Site Konusu: Ankara Yös Kursu ve Sat Kursu

Yös hazırlık kursu arıyorsanız hoş geldiniz. Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan öğrencilerin Türkiye’deki üniversitelerde okumak için girdikleri sınavdır. Temel öğrenme becerilerini test eden YÖS, üniversitelere başvuru yapmak için kullanılır. Sınavdan başarılı bir sonuç elde etmek içi hazırlık aşamasında doğru kaynaklar belirlenmeli, profesyonel eğitim veren kurumlar tercih edilmelidir.

YÖS kursu kapsamında mutlaka temelden ve hazır bulunuşluk seviyeniz göz önünde tutularak, eğitim aldığınızdan emin olmalısınız. Verilen kaliteli eğitim sınav sürecinde en etkili potansiyeli sergileyebilmeniz için son derece önemlidir.

1589642917565


Ankara YÖS Hazırlık Kursu

Puza Academy, her sene farklı ülkelerden gelen çok sayıda öğrencisine kaliteli ve profesyonel bir eğitim platformu sunar. Öğrencilerin hazırbulunuşluk ve öğrenim seviyeleri göz önünde bulundurularak, uygun sınıflarda özel olarak hazırlanmış bir eğitim programı kapsamında YÖS’de başarı oranınız arttırılır.

YÖS kursu Ankara bünyesinde yabancı uyruklu öğrencilere tam öğrenme metodu kullanılarak, sınavda karşılaşacakları her alan için kaliteli eğitim verilir. Öğrencilerle özel olarak ilgilenildiği gibi konular tam olarak analiz edilecek ve kavranacak seviyeye gelmeden bir üst aşamaya geçilmez. Amaç öğrencinin konuyla alakalı bilgilerini sağlamlaştırmak ve öğrenciyi analiz seviyesine ulaştırmaktır.

Puza Academy daha önce yapılmış olan YÖS’leri analiz etmiş olup, öğrencilerine bu bağlamda eksiksiz bir müfredat oluşturmuştur. Akıllı tahta materyalleri, öğrenci odaklı çalıma programları, haftalık konu analizleri ve aylık Genel Tarama Sınavları ile öğrenciler YÖS’te tüm potansiyellerini kullanabilecekleri şekilde kaliteli olarak eğitilirler.
 
Üst