Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üyeliksiz Okey

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Üyeliksiz Okey başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,288 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Üyeliksiz Okey
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adı: Üyeliksiz Okey
Site Adresi: Uyeliksizokey.com
Site Konusu: Üye olmadan okey oyna

Üyeliksiz okey nasıl oynanır? Okey, günümüzün en çok oynanan oyunları arasında yer almaktadır. Genel olarak 4 kişinin bir araya gelmesiyle oynanan bu oyun, dört kişiyle bir araya gelemeyen kişiler tarafından online bir şekilde oynanabilir. İnternet üzerinden oynamak da oldukça zevklidir. İnternete bağlı olan akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlar aracılığıyla oynanabilir.

logo.png


Üyeliksiz Okey Nasıl Oynanır?

Herhangi bir uğraş gerektirmeden kolay bir şekilde uyeliksizokey.com internet sitesi sayesinde okey oynayabilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan, hoş bir görünüme sahip bu sitede eşli okey oynamak mümkün. En az 1, en fazla 4 kişi olmak üzere site aracılığıyla okey oynanabilir. Bu site sayesinde sizlerin de oldukça keyifli dakikalar geçireceğinizi düşünüyoruz.

İnternetten üyeliksiz okey denilince akla genellikle ilk başta bilgisayardan mak geliyor. Bilgisayarı olmayan, akıllı telefona sahip kişiler de nerede olurlarsa olsunlar akıllı telefonları aracılığıyla okey oynayabilirler. Bu site sizden herhangi bir şekilde para istemez. Veya şart koşmaz. Üstelik sitede bulunan puanlama sistemiyle tatlı bir rekabet ortamı da oluşmuştur.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler