www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Tual Su Dekorları

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Tual Su Dekorları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,270 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Tual Su Dekorları
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Site Adresi: Tualsudekorlari.com
Site Konusu: Su Dekorları

Su perdesi nedir? Perde çubuğu olarak da adlandırılan su perdesi, temelde perdelik ipleri veya başka herhangi bir bağlantı şekli kullanmadan pencerelerinizin içine asabileceğiniz bir perdedir. Bir tür mahremiyete sahipken doğal ışığın içeri girmesine izin verir; bu, küçük çocuklarınız varsa, izleme keyfinizden rahatsız olabilir. Ancak işlevinin yanı sıra çok hoş görünüyor ve kurulumu ve bakımı oldukça kolay.

Su Perdesi bulabileceğiniz birçok yer var ve bunlar da birçok stilde geliyor. Örneğin, oldukça ucuz olan ve herhangi bir kurulum gerektirmeyen bir su perdesi satın alabilirsiniz. Biraz daha süslü bir şey arıyorsanız, pencere çerçevelerinin üst kısımlarını bile kaplamak için ipek, kadife ve hatta ağır kadifeden yapılmış olanları satın alabilirsiniz. Çeşitli tarzlarda gelirler ve zevkinize ve tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Yine de akılda tutulması gereken bir şey, çevrimiçi olarak bir tane satın alıyorsanız, satıcının ihtiyaçlarınız için çok uzun veya çok kısa olduğunu fark etmeniz durumunda bir iade politikasına sahip olduğundan emin olun. Bu size onu iade etmeniz ve yenisini almanız için bolca zaman verecektir.

4b3b8d85-b7d2-42eb-be50-19a073bc279b.jpg

Baloncuk Duvarı Yaptırmak İçin İpuçları

Düşünürseniz ve doğru stratejileri uygularsanız kısa sürede bir baloncuk duvarı yaptırabilirsiniz. Çoğu durumda, bu duvar yapıları, bütün bir duvarı ayırmak için çok az alana sahip evler için etkilidir. Bu tür bir baloncuk duvarı, yapıyı sağlamlaştırmak için genellikle kontrplaktan yapılır. Daha fazla boyut sağlamak için somut formlar kullanmalısınız. Bu, duvarlarınız için daha fazla yükseklik veya genişlik oluşturmanıza olanak tanır.

Bu tür bir baloncuk duvarı yaptırırken, düzgün bir şekilde hazırlandığından emin olmalısınız. Bu, güçlü, sağlam ve iyi havalandırılmış olduğu anlamına gelir. Duvarlar normalde tahta bağlarla veya çivilerle tutturulur. Bu işlem hem evin içinde hem de dışında uygulanabilir.
 
Üst