Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Personel Taşımacılığı

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Personel Taşımacılığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,414 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Personel Taşımacılığı
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
626
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Merhabalar. Personel taşımacılığı gibi konularda günümüzde çok sayıda kişi arayış içerisinde olmaktadır. Bilindiği üzere Ulaşım hizmetlerinde istediği kalitede hizmet alamayan çoğu firma ve çalışan işlerinde çeşitli sıkıntılar yaşamaktadır. İş gününe trafik sorunları ve işe yetişme stresi ile başlayan kişilerin verimli bir çalışma yapması da oldukça zordur. Meva Turizm ailesi olarak bizler ulaşım sektöründe yapmış olduğumuz kaliteli hizmetlerimizle işveren ve çalışanların bu problemlerine kesin çözüm sunuyoruz.

Yılların vermiş olduğu deneyim ve tüm yasal prosedürlere uygun olarak sağlamakta olduğumuz taşıma hizmetlerimizden öğrenci ve dışında araç kiralama talepleriniz için de yararlanabilirsiniz.. Düzenleyeceğiniz etkinliklere katılacak kişi sayısına göre hizmetinize sunacağımız konforlu araçlarımızı geniş araç filomuz içerisinden seçebilmeniz mümkündür.

Kucukcekmece-explo-meva.jpg


Tüm filomuzda yapılan ve rutin kullanımda olan araçlarımız düzenli olarak her kullanım sonrasında dezenfekte edilir, havalandırılır. Bakım ile aynı zamanda onarımları asla aksatılmayan her bir aracımızda tüm yolcularımız sigortalı halde taşınır.

Personel Taşımacılığında - Ulaşımda Teknoloji Devri

Teknolojinin git gide gelişmeye ve hayatın her alanında kullanılmaya başladığı bu dönemde bizler de teknolojinin sağlamış olduğu olanaklardan faydalanmaktayız. Araçlarımızın hepsinde bulunan gps sistemi ile aracın o an nere olduğu, izlediği güzergah, yolcu bilgileri gibi tüm verilere anında ulaşabilmekteyiz. Ayrıca müşterilerimize vermiş olduğumuz şifreler ile müşterilerimiz de araçların nerede olduğunu, takip edilen güzergahları, kendi firmaları için belirlenen yol haritasını ve trafiğin sıkışık olması halinde takip edilecek alternatif yol güzergahları gibi bilgiler ve fatura, ödeme bilgileri gibi verilere anında ulaşabilirler.

Konforlu araçlarımız içerisinde yolcularımıza sağlanan rahat ve güvenli yolculuk imkanı bizi tercih eden firma ve bireysel çalışanların sayısının her geçen gün katlanarak artmasını sağlamaktadır.

Ulaşım sektöründe dakikliği ve kaliteli hizmeti parmakla gösterilen firmamız servis taşımacılığı konusunda çalışabileceğiniz en güvenilir, deneyimli ve kaliteli, başarılı bir kuruluştur.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler