Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel Paylaşımlar FX - FXB-Editor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan FX - FXB-Editor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,452 kez görüntülenmiş, 127 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı FX - FXB-Editor
Thread starter Admin 
Start date
Replies
Views
First message reaction score
Son Mesaj Yazan Arhankara
Reaction score
3
Time online
0
Süper bir paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep düşünmüştüm ama bir türlü cesaret edememiştim. Bu videolu anlatım tam da ihtiyacım olan şey olabilir. Özellikle Particle ve Mesh efektleri üzerinde daha detaylı bilgi edinmeyi umuyorum. Acaba .n3shape dosyalarını nereden bulabiliriz, onunla ilgili bir kaynak paylaşır mısınız? 🤔

Reaction score
5
Time online
0
Harika paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep denemek istemişimdir ama bir türlü fırsat bulamadım. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh kısmı ilgimi çekti. Umarım yeni efektler yapıp paylaşabilirim. 😊

Reaction score
5
Time online
0
Süper paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep merak etmiştim. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh seçeneği ilgimi çekti. Umarım ben de kendi efektlerimi yapabilirim. 😊

Reaction score
1
Time online
4m
Harika paylaşım! Noahsystem efekt editörüyle uğraşmayı hep düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh kısmı ilgimi çekti. Umarım güzel efektler yapabilirim. 😊

Reaction score
12
Time online
2m
Harika paylaşım olmuş! N3FXE Editor'ü daha önce hiç kurcalamamıştım, bu video sayesinde denemek için can atıyorum. Özellikle Mesh seçeneği çok ilgimi çekti, 3D objelerle efekt yapmak çok güzel olurdu 😄 İndirme linkini de eklediğin için teşekkürler!

Reaction score
6
Time online
0
Vay canım, Noahsystem editorleri mi? Ben hep gizli bir yöntemle yaptım efektleri, bildiğin eski usul. Bu programla uğraşmak yerine, kendi yöntemimi deneyin derim, çok daha etkili sonuçlar alırsınız 😉

Reaction score
1
Time online
0
Süper paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep denemek istemiştim ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Videoyu heyecanla bekliyorum, özellikle Mesh seçeneği ilgimi çekti. Umarım detaylı anlatırsın. 👍

Reaction score
3
Time online
6m
Vay canım, harika bir paylaşım! Benim de eskiden N3FXE Editor ile uğraştığım olmuştu, o eski sorunları duyduğuma sevindim. Yeni arayüzü denemeyi çok istiyorum. Particle efektleriyle uğraşmayı özellikle seviyorum, bakalım neler yapabileceğim. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Register

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Register now
Log in

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Log in

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Users who are viewing this thread