Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel Paylaşımlar FX - FXB-Editor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan FX - FXB-Editor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,439 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı FX - FXB-Editor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hasanali
Aktiflik Süresi
6g 10s 32dk
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
Ko cuce Merhaba. Nedense Noahsystem editorleri pek kullanılmıyor.
fazla kurcalayan yok sanıyorum bu yüzden yeni şeyler çıkması adına size kendi efektinizi nasıl yapacağınızı örnek efekt yapma video ile anlatmaya çalışacağım. Videoyu izlemeye başlamadan önce bilmeniz gereken bir takım şeyler var, onlardan bahsedeyim;

1. Eğer önceden N3FXE Editorü kurcaladıysanız biraz farklı gelebilir çünkü program arayüzünde biraz farklılık yapmak zorunda kaldım bazı pencereler ekrana sığmıyordu, koordinasyon sıkıntıları vardı ve program ilk açıldığında hata falan veriyordu. O sıkıntılar artık yok. Dili İngilizcedir, Koreceden İngilizceye çevrildiğinden hatalar olabilir.
2. Programda iki özelliği kullanacağız bunlar Part ve Bundle menüleri.

--New Part: Yeni efektler yapmamızı sağlayan seçeneklerin bulunduğu menüdür. Bu menüde 4 seçenek var; Particle, Bilboard, Mesh ve Ground. Kaydedilen dosyaların uzantısı .fxpart'dır.

Particle: Yani partikül(parçacık). Aynı dxt'yi çok kez oynatarak yapılan efekttir. Örneğin; minör, cure falan...
Bilboard: Tek bir resimdir. Nereye bakarsanız resim de size bakar. Örneğin; fire blast(mage 35 skili) vb.
Mesh: n3shape dosyası kullanılarak yapılan efekttir. 3D obje ile yapılan efekttir. Yani clientınızdaki object klasöründeki dosyaları da kullanabilirsiniz. :) Örneğin; light feet, mage ve rogue 62 master skili...
Ground: Bu da tek resimdir. 2 boyutludur, yere yapışıktır. Örneğin: İnferno'daki altta çıkan kuru kafa, 1920 healdeki yerde çıkan halka vs...

--New Bundle: fx klasöründe bulunan .fxpart ları okuyarak listeler ve bunları ekranda görmemizi sağlar. Ayrıca farklı .fxpartları birleştirerek yeni efektler yapmamıza olanak sağlar. Dosyaları .fxbundle ve .fxb(oyun dosyası) olarak kaydeder.

Aktiflik Süresi
1s 8dk
Ko cuce Merhaba. Nedense Noahsystem editorleri pek kullanılmıyor.
fazla kurcalayan yok sanıyorum bu yüzden yeni şeyler çıkması adına size kendi efektinizi nasıl yapacağınızı örnek efekt yapma video ile anlatmaya çalışacağım. Videoyu izlemeye başlamadan önce bilmeniz gereken bir takım şeyler var, onlardan bahsedeyim;

1. Eğer önceden N3FXE Editorü kurcaladıysanız biraz farklı gelebilir çünkü program arayüzünde biraz farklılık yapmak zorunda kaldım bazı pencereler ekrana sığmıyordu, koordinasyon sıkıntıları vardı ve program ilk açıldığında hata falan veriyordu. O sıkıntılar artık yok. Dili İngilizcedir, Koreceden İngilizceye çevrildiğinden hatalar olabilir.
2. Programda iki özelliği kullanacağız bunlar Part ve Bundle menüleri.

--New Part: Yeni efektler yapmamızı sağlayan seçeneklerin bulunduğu menüdür. Bu menüde 4 seçenek var; Particle, Bilboard, Mesh ve Ground. Kaydedilen dosyaların uzantısı .fxpart'dır.

Particle: Yani partikül(parçacık). Aynı dxt'yi çok kez oynatarak yapılan efekttir. Örneğin; minör, cure falan...
Bilboard: Tek bir resimdir. Nereye bakarsanız resim de size bakar. Örneğin; fire blast(mage 35 skili) vb.
Mesh: n3shape dosyası kullanılarak yapılan efekttir. 3D obje ile yapılan efekttir. Yani clientınızdaki object klasöründeki dosyaları da kullanabilirsiniz. :) Örneğin; light feet, mage ve rogue 62 master skili...
Ground: Bu da tek resimdir. 2 boyutludur, yere yapışıktır. Örneğin: İnferno'daki altta çıkan kuru kafa, 1920 healdeki yerde çıkan halka vs...

--New Bundle: fx klasöründe bulunan .fxpart ları okuyarak listeler ve bunları ekranda görmemizi sağlar. Ayrıca farklı .fxpartları birleştirerek yeni efektler yapmamıza olanak sağlar. Dosyaları .fxbundle ve .fxb(oyun dosyası) olarak kaydeder.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş ellerinize sağlık Emeğinize teşekkür ederim. Noahsystem editorleri ile uğraşmak biraz zahmetli olabiliyor, bu yüzden video anlatım çok işime yarayacak gibi duruyor. Özellikle Part ve Bundle menülerinin açıklaması çok faydalı. Particle, Bilboard, Mesh ve Ground seçeneklerini daha iyi anladım. İndirme linkini de vermeniz çok düşünceli, hemen deneyeceğim. Yeni efektler yaratmak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş, eline sağlık 👍 N3FXE Editor'ü daha önce hiç kullanmadım, videoyu heyecanla bekliyorum. Programda yaptığın iyileştirmeleri duymak güzel. Özellikle Particle ve Mesh efektleri ilgimi çekti.

Aktiflik Süresi
0
Açıklama yetersiz, videonun linki yok. Programın İngilizce olması ve hatalı çeviri ihtimali, kullanışlılığını düşürüyor. Dosya paylaşım linki güvenilir değil gibi görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Noahsystem editörüyle uğraşan azmış 😅 .fxpart ve .fxbundle olayına girince kafam karıştı biraz, ama video için teşekkürler. İndirmeye gidiyorum, bakalım neler çıkacak ortaya 🤣

Aktiflik Süresi
5dk
Emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halini görmek güzel. Video ile anlatım çok yardımcı olacaktır 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için 😊 N3FXE Editor'ü daha önce hiç kullanmadım, deneyip videonu izleyeceğim. Faydalı bilgiler vermişsiniz, özellikle Part ve Bundle menülerinin açıklaması çok iyi olmuş.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımlarınız için teşekkürler. Noahsystem editor kullanımı ile ilgili detaylı anlatımınız çok faydalı oldu. Özellikle Part ve Bundle menülerinin açıklaması oldukça işime yarayacak. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👏 Noahsystem editörünün potansiyelini keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Efekt geliştirme yolculuğunda bize ışık tutacak bu rehber için teşekkürler. Yeni efektlerin yaratıcılığımızı besleyeceğine eminim.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için güzel bir kaynak olmuş 👍 N3FXE Editor'ü daha önce hiç kullanmadım, deneyeceğim. Kolay anlaşılır bir anlatım olmuş.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler oldukça faydalı görünüyor. N3FXE Editor'ün güncellenmiş hali ve Part/Bundle menülerinin işlevleri açık bir şekilde anlatılmış. Ancak, dosya paylaşım linkinin güvenilirliği konusunda tereddütlerim var. Daha güvenli bir platform tercih edilebilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. Noahsystem editorleri hakkında bilgi edinmek güzel. Video ile anlatım oldukça faydalı olacaktır. Özellikle Part ve Bundle menülerinin açıklaması işime yarayacak gibi görünüyor 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş Emeğinize sağlık Yeni efektler yaratmak için harika bir fırsat bu. Başarılar, umarım birçok kişi faydalanır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş eline sağlık 👍 Noahsystem editorlerini kullanmayı öğrenmek isteyenler için çok faydalı bir kaynak olacağına eminim. Videoyu heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Noahsystem editorleri için yeni bir yöntem… .fxpart ve .fxbundle dosyalarını birleştirerek kendi efektlerimizi oluşturabileceğimiz bir anlatım videosu heyecan verici 🤔 İndirme linkini paylaşmanız harika, hemen deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
2dk
Web sitesi
tekdez.com
Paylaşılan bilgiler oldukça faydalı görünüyor. N3FXE Editor'ün güncellenmiş hali ve Part/Bundle menülerinin işlevleri açık bir şekilde anlatılmış. .fxpart ve .fxbundle dosya tipleriyle ilgili detaylar da önemli bir katkı. Ancak, verilen indirme linkinin güvenilirliği bağımsız olarak doğrulanmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler oldukça faydalı görünüyor. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halinin arayüz ve dil sorunlarını çözmesi olumlu. Part ve Bundle menülerinin işlevleri açık bir şekilde anlatılmış, örnekler de anlaşılırlığı artırmış. Ancak, dosya indirme linkinin güvenilirliği doğrulanmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Noahsystem editor kullanımını kolaylaştıracak bu rehber çok faydalı görünüyor. Video ve indirme linki için ayrıca teşekkür ederim. Başarılar 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler