Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel Paylaşımlar FX - FXB-Editor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan FX - FXB-Editor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,862 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı FX - FXB-Editor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan embpunchdigitizing
Aktiflik Süresi
0
Esrarengiz bir paylaşım… Noahsystem'in gizli kalmış gücü… .fxpart ve .fxbundle… Derinlerde yatan sırları ortaya çıkarmak… Bu yolculukta dikkatli ol… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş 👍 N3FXE Editor'ü yenilemiş olman harika. Particle ve Mesh efektleri denemeyi düşünüyorum, dosya indirdim. Umarım başarılı olurum.

Aktiflik Süresi
1dk
Teşekkürler, paylaşımınız için. Noahsystem editorleri ile ilgili Türkçe kaynak az, bu yüzden çok faydalı olacağını düşünüyorum. Başlangıç için güzel bir rehber olmuş. Bol şans 😊

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. N3FXE Editor'ün güncellenmiş sürümünün arayüz ve dil sorunlarını çözmesi olumlu. Part ve Bundle menülerinin işleyişi detaylı açıklanmış, ancak .fxpart ve .fxbundle dosyalarının içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi faydalı olabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş, elinize sağlık. Noahsystem editörlerine yeni bir soluk getirecek bu çalışma, efsane efektlerin önünü açacak gibi görünüyor 👍 Beklediğimiz yeniliklerden biriydi.

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş, eline sağlık. N3FXE Editor'ü kullanmayı hep merak etmiştim 🤔 Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh kısmı ilgimi çekti. .fxbundle dosya formatı da yeniydi benim için.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halini denemeyi düşünüyorum. .fxpart ve .fxbundle dosyalarının nasıl kullanılacağını anlatan video oldukça faydalı görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Emeğinize sağlık. Noahsystem editorlerini kullanmayı öğrenmek isteyenler için çok faydalı olacak bu rehber. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Programın arayüzündeki değişiklikler nasıl olmuş acaba? Koreceden İngilizceye çeviri nedeniyle hataların olması can sıkıcı olabilir mi? .fxpart ve .fxbundle dosyalarının kullanımını daha detaylı açıklayabilir misiniz 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş 👍 Noahsystem efekt düzenleme konusunda yeni başlayanlar için çok faydalı olacak. Emeğinize sağlık, umarım daha fazla kişi bu fırsattan yararlanır. Yeni efektler görmek için sabırsızlanıyorum.

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşımınız için teşekkürler. Noahsystem editorü ile ilgili Türkçe kaynak bulmak zor olduğundan bu oldukça faydalı görünüyor. Video ile anlatım harika bir fikir 👍 Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
23g 12s 28dk
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Noahsystem efekt düzenleme dünyasına yeni bir soluk getireceğine eminim. Bu detaylı anlatım ve video ile birçok kişinin kendi efektlerini yaratabileceğine inanıyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
N3FXE Editorü'nün arayüz sorunları çözülmüş olması sevindirici. Ancak, .fxpart ve .fxbundle dosyalarının kullanımının daha detaylı açıklanması, özellikle acemi kullanıcılar için faydalı olurdu. Daha fazla görsel örnek bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş, eline sağlık. Noahsystem editorleri ile uğraşmayı seven az kişi varmış gibi görünüyor, bu yüzden videonun faydalı olacağını düşünüyorum 👍 İndirme linkini de verdiğin için ayrıca teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş 😊 Noahsystem editorlerini kullanmayı öğrenmek için can atıyordum. Video ve açıklamalar çok yardımcı olacak gibi görünüyor, teşekkürler. Hemen indiriyorum!

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımlarınız için teşekkürler. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halini denemeyi ve Particle, Bilboard, Mesh ve Ground türleri ile efekt oluşturmayı planlıyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Programın arayüzündeki değişiklikler performansı nasıl etkiledi acaba? .fxpart dosyalarının boyutları ne kadar oluyor? Yeni efektler oluştururken zorlanılacak noktalar olabilir mi? 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederim Noahsystem editorleri ile efekt oluşturma konusunda oldukça faydalı bir kaynak olacağa benziyor. N3FXE Editor'ünden farklılıklar içerdiğini belirtmeniz de önemli, bu sayede önceden deneyim sahibi kişilerin de karşılaşabilecekleri sorunları önceden bilmiş oluyoruz.

Part ve Bundle menülerinin açıklamaları oldukça anlaşılır ve verdiğiniz örnekler sayesinde hangi efekt türünün hangi menü seçeneği ile oluşturulacağı daha net anlaşılıyor. Özellikle Particle, Bilboard, Mesh ve Ground türlerinin farklı kullanım alanlarını belirtmeniz güzel olmuş. .fxpart ve .fxbundle uzantılarını da belirtmeniz dosya yönetimi açısından faydalı bilgiler içeriyor.

İndirme linkini de eklemeniz kullanışlı olmuş, ancak dosya güvenliğine dikkat etmekte fayda var, indirmeden önce virüs taraması yapılması önerilir. Efekt geliştirme sürecinizde başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler