Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Web Sitesinin Kazancı Nasıl ArtaR?

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Bir Web Sitesinin Kazancı Nasıl ArtaR? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,326 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Bir Web Sitesinin Kazancı Nasıl ArtaR?
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adı: Go Seoo
Site Adresi: Goseoo.com
Açıklama:

Bir web sitesinin kazancı nasıl artar. Web siteleri, ziyaretçi engeli bulunmadığı taktirde, internete bağlı her cihazdan, Dünya’nın her yerinden erişebilen sanal alanlardır. Bu alanlarda var olan görünümler, site tasarımcısının göz zevkine, niteliğine göre değişkenlik göstermekte. Görünüm açısından şık olan, içeriği düzgün yerleştirilen sitelerin ise avantajı daha yüksek diyebiliriz.

Bir Web Sitesinin Kazancı Nasıl Artar?

Gelelim asıl sorumuza. Bir internet sitesinin kazancı nasıl artar? ve SEM adında iki farklı kavram bulunmakta. SEM, reklam pazarlamalarının bütünüdür. Yani bazı site sahipleri reklam stratejilerini kullanarak, bu stratejiler üzerinden ürün veya hizmet satışını arttırmak istiyor. Bu da genel olarak sosyal medya reklamları, Google ADWORDS ve diğer sistemlerden reklam verilmesi anlamı taşır.

goseoo-logo.png


Sürekli olarak reklam vermek yüklü maliyetleri de beraberinde getirebilmekte. Eğer siteniz üzerinden uzun yıllar boyunca gelir elde etmeyi ve daha geniş kitlelere ulaşmayı planlıyorsanız bu konuda SEO çalışmalarına yatırım yapmanın öneminin büyük olduğunu söyleyebiliriz. SEO konusunda hizmet veren kuruluşlardan bir tanesi ise GoSeoo.com ‘dur.

SEO Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Google, siteleri sıralarken bazı kriterleri dikkate alıyor. Her sayfaya bir futbol ligi olarak bakabiliriz aslında. Google ‘da 1. Sayfada 10 takım, 2. Sayfa 10 takım bulunuyor. Kısacası her sayfada 10 takım var. Her takımın amacı ise bir üst lige çıkabilmek… Alt liglerde bulunan takımların kazancı düşükken, 1. Ligde, yani 1. Sayfada bulunan takımlarınsa kazancı daha da yüksek olabilmekte.

İşte SEO çalışmalarıyla, bu noktada devreye girilerek sitenizi daha üst liglere taşımak adına girişimlerde bulunulur. Eğer kendinize bir takım koçu arıyorsanız, çok da uzaklara gitmenize gerek yok. GOSEOO, bu konuda gerçekten de iyi tercihler arasında. Sizler de profesyonel SEO çalışmalarından yararlanmak isterseniz, kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler