www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin tarafından oluşturulan Warrior Tanıtım Kocuce,Ko cuce,Ko-cuce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,563 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı Warrior Tanıtım Kocuce,Ko cuce,Ko-cuce
Konbuyu başlatan Admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Admin

Admin

Admin
Yönetici
Site Yetkilisi
Normal Üye
KNIGHT ONLINE DESIGNER
The XtremE
Grafiker
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
883
Tepkime puanı
298
Online Süresi
5d 9h 11m
Puanları
63
Ofline
Warrior Tanıtım



Kocuce


1580921239186.png

Ko cuce

Partilerin vazgeçilmez yırtıcı gücü olarak bilinen warrior hem health bakımından hemde defans bakımından diğer karakterlerden üstündür. Sahip olduğu pasif skiller sayesinde resist seviyesi, health seviyesi, defans seviyesi en üst seviyede artar.
Ardream Warrior Kullanıcıları İçin
Adream warriorlarının atak seviyesi ve skill seviyesi fazla olmadığından aşırı bir damage atamazlar fakat skiller seri bir şekilde vurulduğu için pek bir problem yaşanmaz.

Sizlere olan önerimiz bütçenizin yettiği kadarıyla silah olarak uniqe silah kullanmaya çalışın neden diye sorarsanız; uniqe silahlarda bulunan Lightining Damage, Flame Damage, Glacier Damage seviyesi yüksek olduğu için damagelerinizde 100 ile 200 arası bir oynama çok rahat görebilirsiniz. Önerilen Silahlar; Hell Breaker, Avedon, Gigantic Axe, Lugias/Hanguk Sword, Spear Of Murky/Hanguk Sword.

Giysi Olarak sizlere önerimiz Warrior Chitin Armor giymenizdir.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak String Of Skulls, Neck Olarak Warrior Pendant, yüzük olarak Ring Of Courage veya Ring Of Felankor, küpe olarak Warrior Earing

Ronark Land Base Warrior Kullanıcıları İçin
Ronak Land Base warriorları master seviyesinde olduğu için atak seviyesi ve skill seviyesi iyi ve skiller seri bir şeklide kullanılabilir.

Sizlere olan önerimiz silah olarak combonuzu en iyi uygulayabildiğiniz silahı seçerek kullanmaktır. Combonuz pek iyi değilse Axe ve Sword tarzı silahlar(Avedon, Gigantic Axe, Mirage Sword) kullanmanız, combonuz iyi ise Spear ve Club tarzı silahlardır(Raptor, Hell Breaker, İron İmpact, Lugias/Hanguk).

Giysi olarak sizlere önerimiz Dragon Flight Armor kullanmanız tavsiye edilir.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck Olarak İron Neck, yüzük olarak Heros Valor veya Ring Of Felankor, küpe olarak Warrior Earing/Plantium Earing ikilisini kullanırsanız sizin için en iyisi olur.

Ronark Land Warrior Kullanıcıları İçin

Ronark Land warriorları master seviyesinde olduğu için atak seviyesi ve skill seviyesi en iyi biçimdedir.

Sizlere olan önerimiz silah olarak combonuzun en iyi uygulayabildiğiniz Chaos itemlerinden birisi veya bütçeniz yetiyor ise +9 silahlardır.

Giysi olarak sizlere önerimiz Krowaz Warrior Set’dir.

İç takı olarak sizlere önerimiz Belt olarak İron Belt, Neck olarak İron Neck, yüzük olarak Ring Of Felankor(Not: Ring Of Felankor;Hell Breaker’ın damagesini arttırır), küpe olarak Warrior Earing/Plantium Earing ikilisidir
 
Üst