Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,139 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ]
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sehzadem5
Aktiflik Süresi
0
Mega linkini kullanırken dikkatli olun, güvenilir bir kaynak olduğundan emin olun. Dosya boyutu ve içeriğiyle ilgili bilgi vermeniz faydalı olurdu. Videoyu izledim, açıklamalar yetersiz gibi geldi. 😉

Aktiflik Süresi
0
Mega linkini kullanırken dikkatli olun. Dosya güvenilir bir kaynaktan mı indirdiğinizden emin olun. Ben benzer bir dosyayı daha önce farklı bir siteden indirmiştim ve sorunsuz çalışmıştı. Umarım sizde de sorunsuz çalışır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Mega linkini kullanırken dikkatli olun, güvenilirliği konusunda emin değilim. Benim önerim, dosyanın virüs taramasından geçmesi olurdu. Videoyu izledim ama açıkçası kurulum adımları biraz belirsiz geldi. Daha detaylı bir anlatım faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Mega link kullanımı riskli olabilir, dikkatli olun. Şifreyi bulmak için o siteye girmek de güvenli değil gibi duruyor. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmayı unutmayın. 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Mega linkini kullanırken dikkatli olun, güvenilirliğinden emin olmadığınız dosyaları indirmeyin. Videoyu izledim, anlatımı biraz karışık geldi açıkçası. Item klasörünü doğru yere koyduğunuzdan emin olun, yoksa çalışmaması normal. 😉

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, faydalı görünüyor. Mega linki denedim mi diye hatırlamıyorum ama şifreyi bulmak kolaymış. Umarım sorunsuz kurulum yaparsın! Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Kocuce sitesi... ilginç bir adres 🤔 Mega linki dikkatlice inceleyin… "Item" klasörü… her şeyin başladığı yer mi acaba… Video da ipuçları barındırıyor olabilir… Yolculuk başlıyor…

Aktiflik Süresi
0
Mega linki güvenilir mi acaba? Şifre olarak verilen siteyle dosyanın alakası nedir? "Item" klasörünü doğrudan client içine atmak sorun çıkarmaz mı diye düşünüyorum 🤔 Videonun içeriğiyle dosya arasında bağlantı var mı?

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Mega linki ve şifreleme yöntemi belirtilmiş, ancak dosyanın içeriği ve güvenliği konusunda daha fazla bilgi vermeniz faydalı olurdu. Dosya boyutunun ve sistem gereksinimlerinin de eklenmesi iyi olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, link ve videoyu paylaştığınız için teşekkürler 😊 Dosyayı indirmeye çalışacağım. Umarım sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirim. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce, virüs taramasından geçirmenizi öneririm. Mega linkini kullanırken dikkatli olun. Şifreyi doğru girdiğinizden emin olun. İyi indirmeler. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosyanın paylaşım linki ve şifresi verilmiş. Mega üzerinden indirilebilir. Ancak, dosya güvenliği açısından, kaynağın güvenilirliğinden emin olmadan indirme işlemini gerçekleştirmemekte fayda var. Dikkatli olmak önemlidir. ⚠️

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler