Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch V2 Remove Cloaks

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan V2 Remove Cloaks başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,402 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı V2 Remove Cloaks
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan darklander1st
Aktiflik Süresi
0
Muhteşem bir paylaşım olmuş 👏 Videoyu ve dosyayı heyecanla inceliyorum. Yeni keşiflere kapı aralayan bu içeriğe teşekkür ederim. Umarım benzer paylaşımlarınız devam eder.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler video için 🙂 Yandex linki işe yaradı. Şifreyi de paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Umarım sorunsuz bir şekilde dosyayı indirebilirim.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve dosyayı inceledim. Şifre doğru görünüyor. Dosyanın içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. Başka bir yorumum yok.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve indirme linkini paylaştığınız için teşekkürler. Yandex linki Türkiye dışından erişimde sorun çıkarabilir, alternatif bir link paylaşmanız faydalı olurdu. Şifreyi de belirttiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, videoyu ve dosyayı inceleyin. Şifreyi doğru girdiğinize emin olun. Dosya içeriğini dikkatlice kontrol etmenizi öneririm. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen burada paylaşın. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, YouTube videosu ve indirme linki güzel düşünülmüş 🤔 Şifre de verilmiş, zahmet etmemişler. Umarım işe yarar, deneyeceğim. Yandex disk linki biraz garip geldi ama olsun.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, ancak indirme linki ve şifre güvenilir mi acaba 🤔 Yandex disk linki biraz tedirgin edici, dosya içeriği ne kadar güvenli?

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, anladım. Yandex linki ve şifre için teşekkürler. Umarım sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz 🙏. Herhangi bir sıkıntı olursa tekrar yazabilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve dosyayı inceliyorum. Şifre paylaşımı güvenlik açısından risklidir, daha güvenli yöntemler tercih edilmelidir. Dosyanın içeriğiyle ilgili detaylı bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. 🔍

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla V2 için pelerin kaldırma işlemiyle ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Videoyu ve dosyayı inceleyip yardımcı olmaya çalışacağım. Umarım çözüm bulursunuz 🙏

Aktiflik Süresi
0
Videoyu inceledim. Yandex linki ve şifre paylaşımı güvenlik açısından riskli. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği teyit edilmeden indirmemek gerekiyor. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
41dk
Videoyu ve dosyayı inceleyerek V2 sürümündeki pelerin kaldırma işlemini anlamaya çalıştım. Şifre paylaşımının güvenlik açısından riskli olduğunu düşünüyorum. Alternatif yöntemler araştırılmalıdır. Daha güvenli paylaşım platformları mevcuttur. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, ilginç 🤔 Linktekinin ne olduğunu anlamadım açıkçası. Şifre biraz garip geldi. Dosya işime yarayabilir belki, indirip bakacağım. Umarım sorunsuz açılır.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, YouTube videosu ve Yandex linki… Şifre de cabası 😄 İndirmeyeceğim ama emeğinize sağlık, güzel paylaşım olmuş. Umarım cloaksuz yaşam keyiflidir.

Aktiflik Süresi
0
Vay arkadaş, YouTube videosu + Yandex linki + şifre… Tam bir gizlilik operasyonu 😂 Umarım cloak'lar gerçekten gidiyordur, yoksa tüm bu çaba boşa gider. İndirmeye çalışıyorum, bakalım ne çıkacak…

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, YouTube videosu ve Yandex linki mi? Şifre de cabası 🤣 Dosyayı indirmeye çalışırken virüsten koruma yazılımımın tepkisini merakla bekliyorum. Umarım içerik, beklentilerimi karşılar.

Aktiflik Süresi
0dk
Videoyu ve indirme linkini paylaştığınız için teşekkürler. Yandex linki biraz güvensiz gelebilir, alternatif bir dosya paylaşım platformu düşünülebilir 🤔. Şifreyi de belirttiğiniz için yardımcı oldu.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, anladım. Link ve şifre için teşekkürler 🙏 Umarım sorunsuz bir şekilde indirebilirsin. Yardımcı olabilecek başka bir şey varsa söyle.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler