www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Ürünler Nasıl Dijitalleştirilir

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Ürünler Nasıl Dijitalleştirilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,474 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Ürünler Nasıl Dijitalleştirilir
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Ürünlerin dijitalleştirilmesi çok sayıda firmanın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Teknoloji gücünü benimsemiş firmaların yöneldikleri 3 D animasyon ile reklam hazırlama popülaritesini günümüzde yakalamıştır. Tasarım, ürün gerçekliğini yansıtma, estetik ve modelleme kavramlarına önem veren bu yöntemde her sektörden firma oldukça ilgi göstermektedir.

render-atolyesi-logo2.png


Ürünler Nasıl Dijitalleştirilir?

Bir ürünü dijitalleştirmenin en önemli yolu 3d animasyon firmalarından bir tanesi ile anlaşma sağlamaktır. Bu firmalardan bir tanesi renderatolyesi.com ‘dur. Bu sektörlere örnek verecek olursak; inşaat sektörü, giyim sektörü, sinema sektörü, firmaların ürün tanıtımları gibi alanlarda yaygınlaşır. Doğru teknikler ile hazırlanan reklam filmlerinde hedeflenen kitlenin tüketici görevinde ihtiyaçlarının karşılanması ilk önceliktir.

Firmalar içinse hedeflenen yüksek maliyetli reklam çekimlerinin daha düşük bir maliyet esas alınarak daha çok kitleye hitap edebilmesidir. Firmaların bu reklam yönteme yönelmesinin ve ürünlerini dijitalleştirme ihtiyaçlarının altında yatan bir diğer sebep ise aynı anda birden fazla platformda ürünlerinin reklam filmlerini yayınlayabilecek olmasıdır. Bu platformlarda ise her yaş aralığındaki tüketiciye erişiyor olmak oldukça önemli bir husustur.

Giyim sektöründe birçok markanın 3 D animasyon ile reklam filmleri hazırladıkları görülür. Ürünlerinin 3 boyutlu hale getirilerek tüketiciye yansıtılması satış stratejilerine olumlu katkılar sağlar. Sinema sektöründe ise reklamlarda uygulanan bu yöntem ile ürün tanıtımları gerçeklik vurgusu, tüketicilerin ilgisini çekerek satış pazarlama stratejisine dönüşür.

Tüketicilerin izleme, firmaların ise ürün tanıtım konusunda, standart reklamlardan eğlenceli ve gerçeklik algısının fazla olduğu bu reklam filmlerine yöneldikleri günümüzde ortadadır. Firmaların ürünlerini pazar piyasasında sürdürülebilirliğini korumak açısından da oldukça önemli bir konudur.
 
Üst