www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Türkiye'nin Sem Aracı

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Türkiye'nin Sem Aracı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,408 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Türkiye'nin Sem Aracı
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Türkiye’nin SEM Aracı

Arama Motoru Pazarlaması olarak Türkçe ’ye çevrilen Search Engine Marketing, kısaca SEM, arama motorlarında belirli bir ücret karşılığında reklam alımı yaparak, websitelerine trafik artışının sağlandığı pazarlama faaliyeti anlamına gelmektedir. Bu çalışmalar neticesinde, çevrim içi olarak potansiyel müşterilerinizin markanız hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayabilir, hali hazırda müşterileriniz olan kişilerin ise markanıza olan bağlılığının artmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Serp1.jpg


Site Sahipleri Hangi Anahtar Kelimeleri Kullanmalı?

SEM çalışmalarında en önemli konu doğru anahtar kelimelerin kullanılmasıdır. Webistenize trafiğin artması için anahtar kelime seçimi oldukça önemlidir. İşte siz de anahtar kelime aracımız ile çevrim içi olarak sizin alanınızla alakalı olarak en çok aratılan kelimeleri kolaylıkla keşfedebilir, sizin ve markanız için en uygun olan anahtar kelimeleri listeleyebilir ve bu anahtar kelimeleri takip altına alabilirsiniz.

Üstelik Serptakip aracılığı ile veritabanımıza erişerek, milyonlarca kelime ile ilgili diğer anahtar kelimeleri ve soru kalıplarına da hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. SEM çalışmalarından bütçe yapmak oldukça önemli bir konudur. Serptakip aracılığı ile SEM çalışması yaparken ilgili kelimenin aranma hacmine, tıklanma başına maliyetini ve rekabet değerlerini da görme şansını yakalayacaksınız.

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google üzerinden SEM çalışması yapmaya başlamak, markanıza en uygun olan anahtar kelimeleri listelemek, sıra bulucu ile websitenizin ilgili anahtar kelimelerdeki sıralamasını tespit etmek ve rakip markalarınızın bu anahtar kelimelerdeki durumunu öğrenmek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
Üst