www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Trabzon Haber

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Kalavun54 tarafından oluşturulan Trabzon Haber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,324 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Trabzon Haber
Konbuyu başlatan Kalavun54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kalavun54

Kalavun54

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
87
Tepkime puanı
1
Online Süresi
2h 36m
Puanları
8
Yaş
34
Ofline
Site Adı: Kuzey Ekspres - Son Dakika Haber
Site Konusu: Kuzey ekspres; Trabzon, Rize, Samsun, Ordu ve Karadeniz bölgesinin ulusal sesi olmayı amaçlar. Güncel haberler ve son dakika güncel Trabzonspor haberlerini okuyucuya ulaştıran haber sitesidir.
Site Adresi: https://www.kuzeyekspres.com.tr

Kuzey Ekspres Trabzon haber başta olmak üzere sizlere objektif ve güncel haberleri tarafsız şekilde aktaran bir haber sitesidir. Trabzon'un yanı sıra şehrimizin takımı olan Trabzonspor Haberlerini de kullanıcılarına anlık olarak aktarmaktadır. Yine web sitemizde Son Dakika ve Güncel Haberler de yer almaktadır.

Trabzon'daki habercilik çok geçmişe dayanmakla birlikte ilk gazete 1991 yılında Ayhan Kıyak'ın başkanlığında ve katkılarıyla çıkartılmıştır. 1994 yılında ise bu gazeteyi Trabzon'da yayın yapan ekspres gazetesi takip eder ve Trabzon Haberleriyle ilgili farklı bir bakış açısına sahip Hasan Kurt, gazetenin yazı işleri müdürlüğüne atanır. Yayın kurulunda ise Kamil Anahtar bulunmaktadır ve gündem belirle işini tamamen Kamil Bey gerçekleştirmektedir.
 
Üst