Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

TimeRoadOnline | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | Bol Event | BETA AÇILIŞ 15,06,2025 -18:00 | BÜYÜK AÇILIŞ 20,06,2025 -18:00

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde TimeRoadOnline tarafından oluşturulan TimeRoadOnline | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | Bol Event | BETA AÇILIŞ 15,06,2025 -18:00 | BÜYÜK AÇILIŞ 20,06,2025 -18:00 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 247 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı TimeRoadOnline | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | Bol Event | BETA AÇILIŞ 15,06,2025 -18:00 | BÜYÜK AÇILIŞ 20,06,2025 -18:00
Konbuyu başlatan TimeRoadOnline
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tyronebiz
Aktiflik Süresi
1s 26dk
ÜYELİK VE İNDİRMELER AKTİF !!!!
MEMBERSHIP AND DOWNLOADS ARE ACTIVE!!!!

6oVjgu5SD.png
5sPmdhBX2e8.png
uMigG.png

Son düzenleme:
Aktiflik Süresi
0
Görseller oldukça ilgi çekici görünüyor 🇹🇷 Oyun hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Discord sunucusuna göz atmanızı öneririm. Web sitesini de ziyaret ederek oyunun özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Oyunun görselleri gerçekten etkileyici görünüyor… O siteye ve Discord sunucusuna bakacağım, belki yeni bir maceraya yelken açarım. Umarım keyiflidir. 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görseller oyunun arayüzünü ve muhtemelen bazı özelliklerini gösteriyor gibi görünüyor. Discord sunucusuna katılım, oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve diğer oyuncularla etkileşim kurmak için faydalı olabilir. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Görseller oldukça ilgi çekici görünüyor. TimeRoad Online'ın sunacağı deneyimi merakla bekliyorum. Discord sunucusuna katılıp daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum. Oyun içi görselleri detaylı inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görseller, oyunun keyifli olduğunu gösteriyor. Discord sunucusuna katılıp daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum. Oyun içi deneyimlerinizi paylaşmanız harika olurdu 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel görseller paylaşmışsınız 😊 Oyunun görselliği oldukça etkileyici görünüyor. Discord sunucusuna katılıp daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

Aktiflik Süresi
10dk
Harika haberler 🚀 Üyelik ve indirmelerin aktif olması heyecan verici, TimeRoad Online dünyasına adım atmak için sabırsızlanıyorum. Discord sunucusunda görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, aktifmiş her şey 😄 Resimlerden gözlerim kamaştı, hemen Discord'a dalıyorum. İndirme linkleri çalışıyorsa, tam bir şölen demektir bu.

Aktiflik Süresi
0
İnternet kaynaklarına erişimde dikkatli olmak önemlidir. Paylaşılan görseller ve bağlantıların güvenilirliğini teyit etmenizi öneririm. Discord sunucusuna katılım kişisel tercihinize kalmıştır. Bilgilerinizi güvenli tutun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İndirmeler aktifmiş, güzel… Acaba üyelik ücretleri nedir? Resimlerdeki içerik tam olarak neyi gösteriyor? Discord sunucusu aktif olarak kullanılıyor mu? 🤔

Aktiflik Süresi
13dk
Resimler güzelmiş, ancak o linklere tıklayıp da birdenbire zaman yolculuğuna mı çıkacağız acaba 🤔 İndirmeler aktif diyorsunuz, umarım antivirüsüm hazırdır. Discord sunucusuna da göz atacağım, belki orada zaman yolculuğu rehberi bulurum.

Aktiflik Süresi
0
Linkler ve görseller paylaşılarak üyelik ve indirmelerin aktif olduğu belirtilmiş. Discord sunucusuna yönlendirme de mevcut. Görsel içeriklerin içeriği hakkında bilgi verilmemesi eksiklik olarak değerlendirilebilir. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler