Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde tekdezdezenfekte tarafından oluşturulan Su deposunda üreyen bakteriler nelerdir ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,329 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Su deposunda üreyen bakteriler nelerdir ?
Konbuyu başlatan tekdezdezenfekte
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tekdezdezenfekte

tekdezdezenfekte

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Şub 2021
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
43
Web sitesi
tekdez.com
Pixiz 03 03 2021 12 15 02
Detaylı Bilgi Linki==
Su depoları hemen her alanda kullanımı sağlanan ve günlük hayatta önemli bir ihtiyaç olan suyun muhafaza edildiği alanlardır.

Su depolarının önemli bir ihtiyacı muhafaza ediyor olması sağlıklı kullanımı için temizlik ve dezenfektesini zorunlu kılmaktadır.

Su deposu temizliği düzenli sağlanmadığı takdir de depo içerisinde bakteri üremesi gerçekleşmekte sağlıksız su kullanımına neden olunmaktadır.

Su deposunda üreyen bakteriler nelerdir ? sorusunun cevabı olarak koliform, ekoli, enterekok bakterilerini belirtmek doğru olacaktır.

Bakteri üremiş depolar da çözüm ve sağlıklı kullanım için Sağlık Bakanlığı yetkili Kuruluş Tekdez ile iletişime geçebilirsiniz.

Su depolarının temizliğinde düzenli ve periyodik takip ile en geç 6 ayda bir sağlanması gerekmekte ve bu temizlik hizmetinin yetkili kuruluşlar tarafından yaptırılması da önemli bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Aksi takdir de kirli depo içerisinde üreyecek olan koliform, ekoli, enterekok bakterileri depodan arındırılamayarak sağlıksal problemlere engel olunması mümkün olmayacaktır.

Sağlık Bakanlığı 2007/67 genelgesince de su depolarının kesinti olduğu dönemlerde 3 ayda bir diğer dönemlerde en geç 6 ayda bir temizliğinin yaptırılması zorunlu kılınmıştır.

Ayrıca deponun delinme, paslanma, çatlama, yosunlanma gibi problemleri de yetkisiz kurum kuruluş ya da kişiler tarafından tetiklenerek uygulanacak yöntem ve metotlar temizlik yetersizliği ile sonuçlanacaktır.

Temizlik yetersizliği; depo içerisinde meydana gelecek olan problemlerin ancak farklı yöntemler ile çözülebileceği bir durum yaratmaktır. Bu işlemler daha maliyetli ve daha uzun süreli olmakta kimi zaman depoya verilen zararın çözümü olmamaktadır.

Bu durum depo kaybına kadar gitmekte ve maddi manevi zarar ile sonuçlanmaktadır.

Depo içerisinde üreyen bakteriler nelerdir sorusu ve sorununa maruz kalmamak için hizmet periyotları ve hizmet alınacak firmaya özellikle dikkat edilmelidir.

Bu nedenle firmanın belgeleri özellikle sorgulanmalı ve talep edilmelidir. Belgelerin işlevleri verilecek olan hizmetin kalite ve güvenilirliğinin kanıtı niteliğinde olacaktır.

Sağlık Bakanlığı onaylı izin belgesi; Sağlık Bakanlığı denetlemelerinden geçmiş Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektanlar ile hizmet vermekte olan yetkili kuruluş olduğunun göstergesi niteliğindedir.

; GSM ruhsatı, İSG sözleşmesi, İSG sertifikası, hekim Sözleşmesi, personel hijyen belgesi, personel yüksekte çalışabilir raporu, personel güncel muayene raporu, personel mesleki yeterlilik belgesi, Marka Tescili, Ozonlama CE Sertifikası eksiksiz olarak tüm yetki ve kalite belgelerine sahip su deposu temizlik firmaları İstanbul ve Türkiye geneli kapsamında kaliteli ve güvenilir hizmet sağlamaktadır.

Sağlıklı su kullanımı için verimli depo olması gerekmekte, verimli depo Tekdez su deposu temizlik hizmeti ile tarafınıza güvenle sunulmaktadır.

Depo içerisindeki sağlıklı su döngüsü için özenli temizlik hizmeti sağlanmalıdır. Su deposunda üreyen bakteriler nelerdir sorusunun cevabı olan koliform, ekoli, enterekok bakterileri insan sağlığını ölümcül nitelikte tehlikeye atacak şekilde depo içerisinde hızla üreyecektir.

Bu bakteri çeşitleri; kırım Kongo kanamalı ateş, ishal, kusma, bulantı, tifo, kolera, yüksek ateş, bağırsak enfeksiyonu gibi ciddi boyutta rahatsızlıklara sebep olmaktadır.

Bu rahatsızlıkların ciddiyeti Dünya Sağlık Örgütü raporunda kirli su kullanımından kaynaklı ölümlerin sigara ve alkolden sonra altıncı sırada yer alması şeklinde belirtilmektedir.

Durumun ciddiyeti hafife alınmayacak derece de iken ihmal insan hayatına mal olacaktır.

Deponun verimli olarak işlevini yerine getirebilmesi ve sağlıklı su kullanımı için Tekdez, sağlığınızı önemsemekte ve tüm hassasiyetiyle destek olmaktadır.

Detaylı bilgi ve talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz.
Bakteri
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler