Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sprey Poliüretan Köpük

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Sprey Poliüretan Köpük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,316 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Sprey Poliüretan Köpük
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adresi: Gurelmuhendislik.com
Site Konusu: Sprey Poliüretan Köpükte Marka Firma

Sprey polyurea, genellikle bir epoksi kaplama ile korunan beton yüzeyler ve diğer yapı malzemeleri için aşınmaya dayanıklı, düşük kovalı bir kaplama olarak bilinir. Malzeme dayanıklılığı, çatlama, ufalanma, erozyon, hava koşullarına ve eğrilmeye karşı direnci ile bilinir. Sprey polyurea, yüksek yoğunluklu polietilenden ve yüksek kaliteli reçineden üretilmiştir. Reçine daha sonra bir epoksi veya kaplama ile birleştirilir. Ultra hafif ancak son derece dayanıklı bir kaplama olan Sprey poliüretan, lekelere, yağ bazlı lekelere ve sert kimyasal temizleyicilere karşı üstün su direnci ve nihai direnç sağlayabilir.

G%C3%9CREL-M%C3%9CHEND%C4%B0SL%C4%B0K-2.png


Yanlış Kullanım Neler Getirir?

Piyasada çok sayıda Sprey poliüretan bulunmaktadır ve işiniz için doğru olanı satın aldığınızdan emin olmanız önemlidir. Beton yüzeyler için işe yarayacak en yaygın ve ideal poliüre, vf 380'dir. Birçok kişi bu kaplamayı beton zeminlerine uygulamaya çalışmış ve bir miktar başarı görmüş olsa da çoğu insan vf radar kaplamalarını kullanırdı. Bu özel kaplama, biraz daha kalın olmasına rağmen, vf'den çok daha iyi su direnci sağlayacaktır. Kalınlığının üç katına kadar beton plakalarda kullanılabilir, ancak bu kalınlığın ötesinde herhangi bir yüzeyde Sprey polyurea kullanılması tavsiye edilmez.

Köpük Yalıtım Kaplama

kaplama yapmak için kullanılan sprey poliüre, hem asit hem de alkol bazlı lekelere mükemmel direnç sağlar. Bu, ürünü tezgâh üstü, fayans, duş perdesi, döşeme ve vinil zemin gibi alkali bazlı dökülmelerin yaygın olduğu uygulamalar için ideal hale getirir. Birçok ev sahibi, korozyonu önlemek için alanlarına Sprey polyurea uygular. Bu uygulama için, çatının kenarlarının korozyona uğramasını önlemek ve sızdırmaz hale getirmek için özel olarak tasarlanmış püskürtücü ve pua sistemlerini satın almak en iyisidir. Bazı Çatı izolasyon şirketleri artık tamponlar ve sızdırmazlık maddelerinden eksiksiz sızdırmazlık çözümlerine kadar her şeyi içeren eksiksiz Sprey poliüretan sistemleri sunmaktadır.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler