Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sprey Poliüertan Köpük

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Sprey Poliüertan Köpük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,319 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Sprey Poliüertan Köpük
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adı: Gürel Mühendislik
Site Adresi: Gurelmuhendislik.com
Site Konusu: Sprey poliüretan köpük, Sprey polyurea, Plastcoat kaplama
Açıklama:

kullanan firmalar konusunda arayış içerisindeyseniz hoş geldiniz. Isı yalıtımında en iyi sonuçların alınması için yeni nesil çözümler arasından en doğrularının tercih edilmesi gerekir. Bu alanda birçok yeni yöntem çıktığı gibi en hızlı ve basit şekilde çözüm oluşturacak olan seçenek aranmaktadır. Sprey poliüretan ise bu evrede karşınıza çıkacak seçenekler arasındadır.

Püskürtme yöntemiyle uygulanmakta olan bu işlem yüksek basınç içeren bir cihazla püskürtülür. Malzemenin tercih edilmesinin en büyük sebebi ısı yalıtımı sırasında boşluk bırakmayacak bir kaplama işlemi sağlamasıdır. Sıkılmasıyla beraber kendisinin 30 – 40 kadar şişer ve alanı tamamen kaplamaktadır. Bu özellikleri malzemeyi dünyanın sayılı ısı yalıtım malzemelerinden birisi haline getirmektedir.

G%C3%9CREL-M%C3%9CHEND%C4%B0SL%C4%B0K-2.png


Sprey Poliüretan Kullanan Firmalar

Bu firmalardan bir tanesi gurelmuhendislik.com ‘dur. Firmalarınızın, işyerlerinizin ve evlerinizin ısı yalıtımının doğru şekilde yapılabilmesi adına firmalar arasında en gelişmiş olan firmaları tercih etmelisiniz. Doğru firma tercih edilmesi her zaman sizlere avantaj sağlayacaktır.

Sprey poliüretan kullanarak yalıtım desteği sağlamakta olan firmaların sayısı çok azdır. Bunun sebebine baktığımız zaman ise; bu malzemenin yeni nesil bir teknoloji olmasıdır. Bu yüzden kullana firmaları sayısı çok azdır ve gerçekten profesyonel firmalar tarafından uygulanması gerekmektedir.

Gürel Mühendislik ise bu malzemeyi kullanarak ısı yalıtımı desteği sağlamakta olan firmalar arasındadır. Son teknoloji kullanılarak üretilmekte olan bu malzemenin kullanılması sırasında kişilerin alanda profesyonel olması sonrasında bir problem yaşanmasının önüne geçer. Isı yalıtımı bu şekilde profesyonel olarak yerine getirilebildiği gibi hiçbir sıkıntı meydana gelmeyecektir.

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler