Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sesli Chat Sohbet Sitesi

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Sesli Chat Sohbet Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,384 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Sesli Chat Sohbet Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adresi: Sesliking.com
Site Konusu: Sesli Sohbet & Sesli Chat Sitesi

Bir kişi ile tanışmanın ilk basamakları arasında sohbet etmek yer almaktadır. İlk sohbet, her iki tarafın da birbirine karşı izlenimi açısından son derece önemlidir. Genel olarak ilk tanışma esnasında sorulan soru kalıpları ve konuşma şekilleri aynıdır. Merhaba, nasılsın? Kaç yaşındasın? Memleketin neresi, nerede yaşıyorsun? Neler yapmaktan hoşlanırsın? Boş vakitlerinde neler yaparsın? Hangi müzikleri dinlersin? Gibi sorular sıklıkla sorulmaktadır.

İnternetten Yeni Bir Kişiyle Nasıl Tanışılır?

İnternetten üzerinden yeni kişilerle tanışmak mümkündür. Yeni bir kişi tanımanın en kolay yollarından bir tanesi ise siteleridir. Adından da anlaşılabileceği üzere sesliking.com, sesli olarak konuşarak tanışma fırsatı sunar. Peki sesli sohbetin avantajları nelerdir? Bazı sohbet sitelerinde bazı kişiler, kadın kullanıcı adı alarak, sanki kadınmış gibi konuşuyordu. Bu durumun önüne sesli chat sitesi sesliking.com ile büyük ölçüde geçmek mümkün.

Sesli Sohbet Avantajları Nelerdir?

Sesli sohbet sitesinin çok sayıda avantajı bulunmaktadır. sitesi aracılığıyla hızlı bir şekilde sohbet edilebiliyor. Yazarak sohbet etmek çoğu durumda son derece yavaş sürüyor. Üstelik sadece birkaç dakika içerisinde dilediğiniz kişi ile sohbet etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Türkiye’nin, hatta Dünya’nın her neresinde olursanız olun, sesliking.com sohbet sitesi aracılığıyla sizler de kolay bir şekilde sohbet etmeye başlayabilirsiniz.

Sesliking.com, Türkiye’nin hızla büyüyen en iyi sesli sohbet – chat siteleri arasında yer alıyor. Her geçen gün büyüyen bu platforma sizler de giriş yapabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler