www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Sanal Ofis Ankara

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Sanal Ofis Ankara başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,404 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Sanal Ofis Ankara
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Sanal ofis Ankara hizmetleri için hoş geldiniz. Ankara’da sanal ofis ihtiyacınız varsa ve bu hizmeti en kaliteli şekilde almak istiyorsanız, Office Ankyra kalitesi tam da ihtiyacınız olan hizmeti size sunmaktadır. Özellikle bünyesinde kiralık sanal ofis ve hazır ofis hizmeti sunması pek çok girişimcinin de tercih etme sebebi olur.

Sanal Ofis Ankara

Ankara sanal ofis kiralama hizmetleri için officeankyra.com.tr tercih edilebilir. Office Ankyra için öncelikle kiralık sanal ofis ve kiralık hazır ofis arayanların profesyonel bir hizmet aldığını belirtebiliriz. sanal ofis Ankara ihtiyacınız için güvenle tercih edeceğiniz Office Ankyra’nın kalitesi için şunları söyleyebiliriz:

Kalitelerini ifade etmek ve prensip edindikleri vizyonları belirmek için de ‘ Hizmetlerimiz için kalite olmazsa olmaz sorumluluğumuzdur. ’ sloganını kullanırlar.
Aynı zamanda kalitelerini sadece sözde kullanan bir firma olmanın çok daha ötesine giderek Türkiye’de bir ilk yaparak kalitelerini belgelemişlerdir.
Diğer yandan sundukları sanal ofis hizmetlerini ve de kalite yönetim sistemini ISO 9001:2015 adıyla sertifikalamışlardır.

logo1r.png


Ankara sanal ofis kiralama ve hazır ofis kiralamanın yanında toplantı odası kiralama hizmeti de veren Office Ankyra kendi kalite prensiplerinin yanında müşterilerinin öneri ve görüşlerini de dikkate almaktadırlar.

Office Ankyra çalışanları, çalıştıkları alanların kanunlarına, yasalarına ve kurallarına uygun bir hizmet vermeye de ayrıca özen gösterilir.
Tüm bunların yanında çevresiyle duyarlı ve sosyal sorumluluğun bilincinde olan Office Ankara, Ankara’nın gelişmesinde katkı sağlamayı da vizyonlarında bulundururlar.

Sanal Ofis Avantajları Nelerdir?

Sanal ofislerin çok yönlü avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlardan bir tanesi de düşük maliyet ile kurumsal hizmete erişebiliyor olmanızdır. Sanal ofis kiralayarak hem firmanız için yasal bir adres edinmiş olursunuz hem de stopaj vergisi, elektrik, su, internet, telefon, doğalgaz faturası gibi çok sayıda giderden de kurtulabilirsiniz…
 
Üst