Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Farm Server ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde JRxx tarafından oluşturulan ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,990 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌
Konbuyu başlatan JRxx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamoking1903
Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerinin detaylı açıklaması için teşekkürler. Özellikle "Anti AFK Mob Sistemi" ve "Re-connect sistemi" gibi detaylar sunucunun istikrarını artıran önemli unsurlar gibi görünüyor. WhatsApp grubuna katılım bilgisi de faydalı. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, özelliklere bak. +9 ve reb +11 ilk günden aktif olması güzelmiş 🤔 Offline pazar ve Merchant Eye olayını çok sevdim. Whatsapp grubuna katılıp gelişmeleri takip edeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel sunucu özellikleri var gibi duruyor 👍 WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum. Client özellikleri de oldukça cazip. Umarım sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarım.

Aktiflik Süresi
5s 23dk
25 NİSAN SAAT 20:00'DA HERKES DAVETLİDİR ROYNAXKO.FUN 24xx ZOR !

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri harika görünüyor 👍 Özellikle offline merchant ve gelişmiş drop ekranı çok işime yarayacak gibi. WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız.

Aktiflik Süresi
13dk
Vay canına, bu kadar özellik görünce gözlerim kamaştı 😅 +9 ve reb +11 ilk günden aktifmiş, hemen karakterimi yaratmalıyım. Offline pazar olayını çok sevdim, tembelliğin zirvesi.

Aktiflik Süresi
28dk
Merhaba arkadaşlar, sunucu özelliklerine ve client özelliklerine göz attım da bazı noktalar kafamı karıştırdı açıkçası. Örneğin, "1+1 Level özelliği" tam olarak ne anlama geliyor? Level cap'in 59 mu yoksa 83 mü olduğu belirsiz, bu konuda net bir açıklama bekliyorum. Orta seviye Exp ve İtem oranları nasıl belirleniyor, biraz daha detaylı bilgi verilebilir mi?

Whatsapp grubunun zorunlu olması biraz sert gelmedi mi acaba? Herkesin grupta olmak istemeyebileceğini düşünüyorum. Ayrıca, Merchant KC item satış minimumu 1000 KC olarak belirlenmiş, bu rakam biraz yüksek değil mi? Yeni başlayanlar için zorlayıcı olabilir.

Client özelliklerindeki "Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz)" kısmı beni düşündürdü. Bu sistem nasıl çalışıyor, oyunun akıcılığını etkileyecek bir durum söz konusu olabilir mi? "Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi" güzel bir özellik gibi görünse de, oylama mekanizması nasıl işleyecek, detaylı bilgiye ihtiyaç var. Son olarak, sunucu resetlerindeki otomatik yeniden bağlanma özelliği ne kadar güvenilir? Bağlantı sorunları yaşanması durumunda çözüm sağlayabilecek mi?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler