Merhaba arkadaşlar, sunucu özelliklerine ve client özelliklerine göz attım da bazı noktalar kafamı karıştırdı açıkçası. Örneğin, "1+1 Level özelliği" tam olarak ne anlama geliyor? Level cap'in 59 mu yoksa 83 mü olduğu belirsiz, bu konuda net bir açıklama bekliyorum. Orta seviye Exp ve İtem oranları nasıl belirleniyor, biraz daha detaylı bilgi verilebilir mi?
Whatsapp grubunun zorunlu olması biraz sert gelmedi mi acaba? Herkesin grupta olmak istemeyebileceğini düşünüyorum. Ayrıca, Merchant KC item satış minimumu 1000 KC olarak belirlenmiş, bu rakam biraz yüksek değil mi? Yeni başlayanlar için zorlayıcı olabilir.
Client özelliklerindeki "Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz)" kısmı beni düşündürdü. Bu sistem nasıl çalışıyor, oyunun akıcılığını etkileyecek bir durum söz konusu olabilir mi? "Harita Oylama İle Savaş Haritası Belirleme Sistemi" güzel bir özellik gibi görünse de, oylama mekanizması nasıl işleyecek, detaylı bilgiye ihtiyaç var. Son olarak, sunucu resetlerindeki otomatik yeniden bağlanma özelliği ne kadar güvenilir? Bağlantı sorunları yaşanması durumunda çözüm sağlayabilecek mi?