Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Genel kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan PVP Sunucuları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,515 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Genel
Konu Başlığı PVP Sunucuları
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Admin

Admin 

Kurucu Admin
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
978
Tepkime puanı
322
Puanları
63
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
PVP Sunucuları

Son zamanlarda çok fazla popüler olan bilgisayar oyunlarında PVP sunucuları son derece önemli bir yere sahip olmaktadır.

PVP sunucuları hakkında bilgi sahibi olmayanlar ya da bilgisayar oyunlara ilgisi olmayan kişiler konunun detaylarını merak etmektedir. Günümüzde büyük bir kesimin ilgi odağı olan ve özellikle gençlerin tercih ettiği teknolojik bilgisayar oyunlarında PVP sunucuları nedir sorusuna birlikte cevap bulalım.

PVP Sunucuları Nedir?

PVP sunucular nedir
sorusu son zamanlarda en fazla merak edilen ve cevap arayan soruların başında gelmektedir. Özel olarak kurulan sunuculara PVP sunucuları denilmektedir. Çok uzun zaman önce teknolojinin gelişmesi sayesinde hayatımıza giren özel sunucular oyunlarda karşımıza çıkmaktadır. Bu tarz sunucuları iki oyuncunun birbiri ile rekabet etmesi, kavga etmesi ve yarışması gibi açıklamak mümkün olmaktadır.

PVP sunucuları türleri kişi doğrultusunda kurulmaktadır ve bu türlerin normal oyundan en önemli farkı ise oyunun çok daha farklı özellikleri içinde barındırmasıdır. Normal oyunlar açık kaynaklı olmasından dolayı oyuncular özel sunucu türlerine yönelmektedir. Bu şekilde PVP türleri oyuncuya daha güvenilir ve kaygı çekmeden bir oyun sunmaktadır. Bu türler birbirinden çok farklı sürümler olarak meydana çıkmaktadır.

PVP Sunucuları Oyunları Nelerdir?

En son sistem teknoloji ile her geçen gün değişen bilgisayar oyunları için PVP sunucuları çok önemli bir yere sahip olmaktadır. PVP sunucuları oyunları şunlardır;

  • Metin2 PVP Sunucuları Oyunları
  • Silkroad PVP Sunucuları Oyunları
  • Knight PVP Sunucuları Oyunları
  • Diğer PVP Sunucuları Oyunları
PVP Sunucuları Avantajları

Son zamanlarda teknolojinin daha fazla ve hızlı bir gelişmesi ile oyun fabrikalarının daha farklı oyun sürümleri çıkartması da meydana gelmektedir. Yeni oyun sürümleri ile oyuncular daha farklı bir oyun ortamında çok daha keyifle oyun oynayabilecekler. PVP sunucuları oyun sürümü kişiye çok farklı oyun imkanı sunmaktadır. Bu tarz sunucular oyuncuya daha hızlı bir oyun oynayabilecekleri bir mod ile sunum yapmaktadır. Böylece bu alanda daha hızlı ve son derece mükemmel bir ortamda kendilerini bulmaktadır. Bu sistem oyuncuya ayarlanabilir özellikler tasarlıyor ve oyuncular oyun içinde ayarlayarak düzeltilebilir uygulamalar sayesinde daha fazla modern bir oyun olanağına ulaşmaktadır.

PVP Sunucuları Nasıl Meydana Gelmiştir?

2008 yılında Metin2 ve Kninght online gibi oyunların çok daha açık kaynak kodlu bir biçimde bazı forumlar yayınlayarak başka kişilerin de bu durumu fırsata dönüştürülmesi sonucunda meydana gelmiştir. Oyunlar eğlence amacı ile kurulmuş olsa da zamanla para kazanma aracına dönüşmüş olup ve oyun geliştiricileri sosyal medya aracılığıyla oyunları insanlara ilan edilmiştir.

Oyunun bazı kısımları zor olmasına rağmen basit tarzda oynanabilen oyunlar meydana getirilmiş ve insanlarda bir biçimde bu tarz oyunlara akın etmişlerdir. PVP sunucuları ilk zamanlarda aylık aranma hacimleri 5 milyon iken son zamanlarda 200 bin ile sınırlı kalmıştır. Sayının bu rakamlara düşmesinin sebebi olarak online bir şekilde geliştiren daha farklı oyunlar olmuştur. Örneğin aranmasını düşüren en güçlü oyunlardan birisi ise League Of Legends olmuştur.

PVP Sunucuları Oyunları

Son zamanlarda oyun tutkunları çok daha hızlı ve modern bir oyun adına PVP sunucuları ihtiyaç duymaktadır. PVP sunucuları oyunları kategorisinde Metin2 ve Knight çevrimiçi oyunlar bulunmaktadır. Metin2 PVP sunucuları oyununun normal modunda daha farklı özellikle ile hızlı bir savaş olanağı yokken özel sunucular sürümünde daha farklı özellikle ve çok daha hızlı bir oyun bulunmaktadır. Oyuncuların son derece memnun kaldığı bu sistemde özel sunucuları oyunculara daha farklı bir ortam sağlamaktadır.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap
+++---yyzzhhe tarzı Yorum Yazanlar Ko cuce Yönetimi Tarafından Ban Atılacaktır

Konuyu görüntüleyenler