www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Proje Makinesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Proje Makinesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,300 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Proje Makinesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 15m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Birbirinden farklı projeler ve bilgi paylaşım sitesiGünümüzde aktif olarak içerik üreten çok sayıda site var. Sitelerin konuları ise birbirlerinden genel olarak farklı olabiliyor. Bilgi edinmek isteyen kişiler gerçekten de çok şanslı. Çünkü çok sayıda farklı, bilgilendirici site var... İnternet neredeyse her evde olduğu için, internet site sahipleri de web sitelerinden para kazanabilmek, daha fazla reklam alabilmek, daha çok tıklanmaya ulaşabilmek için sitelerine değer göstermeye devam ediyor.

Bazı sitelerde ise tanıtım yapılabiliyor. Bu kişiler ajans olabiliyor veya site kendilerine ait olabiliyor. Farklı projeler yayınlanabiliyor. Bazı sitelerin ise değerleri düşük olduğu, seo açısından geri planda olduğu için aslında pek de kişi tarafından görülemeyebiliyor. Fakat bir şekilde yine de tabir-i caizse kendi yağlarında kavrulmaya devam edebiliyorlar. Bazı siteler için ise her şey yolunda gidiyor. Ve yayınladığı içerikler kolayca üst sıralara gelebiliyor.

Sanal dünyada var olan sitelerin sayısı her geçen gün artıyor. Alt kısımda da bu sitelere verilebilecek 2 örneği sizler için bırakıyoruz. Sitelerden bir tanesi farklı projeler yayınlanan proje makinesi, diğeri farklı bilgiler sitesidir.

Projeler için - https://projemakinesi.com/
Farklı bilgiler için: https://www.ehor.org/
 
Üst