Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Plaka Tanıma Sistemleri

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Plaka Tanıma Sistemleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,588 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Plaka Tanıma Sistemleri
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Plaka tanıma sistemi satış firması arıyorsanız hoş geldiniz. Otomobillerin plakasını okuyan kamera sistemleri genel olarak plaka tanıma sistemleri olarak algılanmaktadır. Günümüz teknoloji kullanılarak üretilen bu sistemler son derece iyi bir şekilde çalışmaktadır. Araçların plakaları anlık olarak okunabilmekte, bir veri merkezinde depolanabilmektedir. Otoparklarda araç giriş ve çıkış esnasındaki süre hesaplanarak buna göre ücret tahsili yapılabilmektedir.

Plaka tanıma sistemi pek çok farklı alanda sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Bu ürünler oldukça uzun ömürlüdür. Farklı yerlerde araçların giriş ve çıkışlarını kontrol amaçlı kullanılabileceği gibi ayrıca otoparklarda ücret tahsilatı için de kullanılabilmektedir. Günümüzde denildiğinde tercih edilebilecek en iyi firmalardan bir tanesi Çözüm Arge yani Cozumarge.com.tr olarak bilinmektedir. Firma son derece disiplinli ve müşterilerinin memnuniyetine oldukça dikkat etmektedir.

cropped-logo-1.png


Plaka Tanıma Sistemi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Plaka tanıma sistemi hangi alanlarda kullanılır? Sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz. Bu sistemler muayene istasyonları, araç kantarları, kamu binaları, askeri bölgeler, siteler, otoparklar gibi pek çok farklı alanda güvenle kullanılabilir. Genellikle en çok siteler için plaka tanıma sistemleri, ücretli otoparklar için plaka tanıma sistemleri, otoyol plaka tanıma sistemleri konularında arayış içerisinde olunmaktadır. Şirketlerin ve şahısların bu isteklerini karşılayabilecek donanıma sahip en güvenilir firmalardan bir tanesi cozumarge.com.tr olarak bilinmektedir.

Ücretli Otoparklar İçin Plaka Tanıma Sistemleri

Ücretli otoparklar için plaka tanıma sistemleri son derece işlevseldir. Otoparkın giriş ve çıkışına bu sistem yerleştirilir. Sizin belirleyeceğiniz tarife üzerinden parasal hesap yapılabilmektedir. Ücretli otopark tanıma sistemlerinin fiyatları ile sistemlere yönelik daha detaylıbilgiler için Çözüm Arge firması ile iletişime geçebilirsiniz. Kendilerine ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri cozumarge.com.tr internet sitesinde bulunmaktadır.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler