Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

NFC Özelliği Nasıl Açılır

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan NFC Özelliği Nasıl Açılır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,418 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı NFC Özelliği Nasıl Açılır
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
NFC özelliği nedir? ? Günümüzde çok sayıda kişi bu konuda arayış içerisinde olmaktadır. NFC özelliği, kartını şifre girmeden kullanarak alışveriş yapmak isteyen kişiler için son derece iyi bir özelliktir. Bu sayede belirli bir tutara varan alışverişlerde çok hızlı bir şekilde ödeme yapılabilir. Belirli bir tutar diyoruz çünkü, güvenlik gereği bir limit bulunmaktadır.

cropped-Basliksiz-1-3.png


NFC Özelliği Nedir Nasıl Açılır?

NFC özelliği, temassız ödeme anlamına gelmektedir. Bu özellikle yakın alan iletişimi kurulur. Pos makinesi, belirli bir manyetik alan çerçevesinden güvenle çekim yapabilir. Genellikle bu işlem, pandemi döneminde sıkça duyulur hale gelmiştir. Çünkü NFC özelliği sayesinde temasta bulunulmaz. Temassız, güvenilir ödeme imkanı sunulmaktadır.
konusunda ise nonparazit.com web sitesinde bulunan ilgili sayfaya göz atabilirsiniz. Daha detaylı bilgilere bu sayede ulaşabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler