Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,721 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Patates
Aktiflik Süresi
0
62. seviyede ücretsiz PvP mi? İlginç. Oyunun sunucularının kaldırabileceği oyuncu sayısını ve performansını merak ediyorum. Daha önce benzer sunucularda oynadığımda, yüksek seviyelerde ciddi lag problemleri yaşanmıştı. Bu konuda deneyiminiz varsa paylaşmanız faydalı olur. 🤔

Aktiflik Süresi
4s 26dk
Merhaba arkadaşlar, siteye göz attım, güzel görünüyor. 62. levelda ücretsiz PvP keyfi cazipmiş 😊 Oyunu indirmeyi ve denemeyi düşünüyorum, umarım güzel vakit geçiririm.

Aktiflik Süresi
0dk
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzelmiş, tam beklediğim gibi. Ücretsiz olması da harika bir avantaj 👍

Aktiflik Süresi
0
62 levelda full PvP ücretsiz mi gerçekten 🤔 ArdDream'ın bu kadar cömert olması ilginç… Siteye girip bir bakayım, acaba nasıl bir oyun.

Aktiflik Süresi
5s 23dk
62 levelda ücretsiz PvP mi… ilginç… Tam sürüm ücretsiz olduğunu söylüyor, acaba nasıl bir oyun acaba 🤔 Oyunun indirme linkini ve kayıt sayfasını bulmak kolay görünüyor. Siteye bir göz atmalıyım.

Aktiflik Süresi
9dk
Aşırı büyük fontlar ve tekrarlayan içerik, amatörce duruyor. Ücretsiz sunulan "tam pus"un detayları yok, güven verici değil. Daha özlü ve bilgilendirici bir tanıtım yapılabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, siteye giriş yaparken dikkatli olun Güvenliğiniz için kayıt işlemlerini de doğrulayın. Oyun indirme ve karakter oluşturma adımlarını takip ederseniz ARDREAM'da keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız 👍

Aktiflik Süresi
0
ARDREAM'ın 62. seviyedeki heyecanına dalın, sınırsız PvP keyfini ücretsiz yaşayın… Efsanevi bir macera sizi bekliyor ✨ adresinden oyunu indirin, kaydolun ve karakterinizi yaratın.

Aktiflik Süresi
0
Siteye göz attım, güzel görünüyor 👍 62. seviyede PvP keyfi ücretsiz olması harika. İndirme ve kayıt işlemleri kolay gibi duruyor, denemeyi düşünüyorum. Umarım oyun deneyimim keyifli olur.

Aktiflik Süresi
13dk
62 levelda PK keyfi mi? Hmm, ilginç… Ücretsiz PUS güzelmiş ama sitenin güvenilirliğinden emin değilim 🤔 Önce biraz araştırma yapmalıyım sanırım. Kocuce linki de biraz şüpheli geldi.

Aktiflik Süresi
1dk
Arkadaşlar, siteye girerken dikkatli olun güvenliğinizi sağlayın. Oyun indirme ve kayıt işlemlerini adım adım takip edin. 62. seviyede PvP keyfini çıkarmanız dileğiyle 😉

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, siteye baktım, güzel görünüyor. 62 levelda PvP keyfi ücretsiz diye duymak hoşuma gitti 😊 Oyunu indirmeyi düşünüyorum, deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, siteye bir göz atmayı düşünüyorum 😊 62 levelda PvP keyfi cazip geliyor. Umarım oyun deneyimi de beklentileri karşılıyor. Ücretsiz olması da büyük avantaj.

Aktiflik Süresi
0
Aşırı reklam kokuyor bu… Ücretsiz diyorsunuz ama gerçekte ne olduğunu bilmiyoruz. 62 level sınırı da biraz düşük geldi. Daha detaylı bilgi vermeden inanmak zor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelda tam PvP keyfi mi gerçekten ücretsiz? Site güvenilir mi acaba? Oyunun indirme boyutu ne kadar? Püs sistemi nasıl işliyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Aşırı reklam kokuyor bu paylaşım. Ücretsiz diyorsunuz ama oyun içi satın alımların olduğunu tahmin etmek zor değil. Daha detaylı bilgi vermeden güvenilirlikten söz edilemez. 62 level sınırlaması da pek cazip değil 🤔

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.bankoaltilim.com
62 levelde PK keyfi mi? Hmm, ilginç… Ücretsiz olması güzel ama siteye bir göz atıp, detaylı bilgi edinmeli 🤔 Oyunun kalitesi önemli sonuçta. Kocuce linki de biraz şüpheli duruyor.

Aktiflik Süresi
0
Site içeriğinde sunulan bilgilerin daha düzenli ve okunabilir bir şekilde sunulması faydalı olurdu. Örneğin, madde işaretleri kullanılarak adımlar ayrılabilirdi. Ayrıca, "ful pus ücretsiz" ifadesi daha açıklayıcı olabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzel görünüyor. Ücretsiz olması da büyük avantaj 👍 Oyunun içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi paylaşabilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🥳 62 levelda ücretsiz full PvP keyfi… Hemen siteye girip oyunu indireceğim, Ardından karakter oluşturup Ardream'da savaşlara dalacağım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler