Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

MTY Eduyla Polonya Eğitim Danışmanlığı

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan MTY Eduyla Polonya Eğitim Danışmanlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 280 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı MTY Eduyla Polonya Eğitim Danışmanlığı
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yaman34
Aktiflik Süresi
0dk
Faydalı bilgiler paylaşmışsınız. Polonya'da eğitim ve şirket kurulumu hakkında detaylı içerikler sunmanız güzel. Görsel ve linkler de oldukça anlaşılır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Polonya'da üniversite mi? 3 yıl mı, 6 yıl mı, önemli değil 😅 Erasmus ile Avrupa turu yapıp, sonra da Polonya'da şirket kurmak… Güzel plan, hayırlı olsun.

Aktiflik Süresi
0
MTY Edu'nun Polonya eğitim sistemi hakkındaki açıklaması oldukça kapsamlı. İngilizce eğitim seçeneğinin vurgulanması uluslararası öğrenciler için önemli bir artı. Ancak, maliyetler ve vize süreçleri gibi konulara değinilmemesi eksiklik olarak görülebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, güzel bir paylaşım olmuş. Polonya'da eğitim ve şirket kurulumu hakkında detaylı bilgi vermişsiniz. İngilizce eğitim seçeneğinin olması özellikle uluslararası öğrenciler için büyük avantaj 👍. Faydalı bilgiler için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Polonya'da eğitim hayatımı düşünürken bu yazı tam zamanında geldi. İngilizce eğitim imkanı ve Erasmus fırsatı beni çok cezbetti. Yeni bir macera için harika bir başlangıç gibi görünüyor 😊

Aktiflik Süresi
0
Polonya'da üniversite mi? 3 yıl mı, 6 yıl mı, bilemedim 🤔 Neyse ki şirket kurma kısmı da varmış, okul bitince hemen iş kurabiliriz. Hem Erasmus'la Avrupa turu da yaparız, süper.

Aktiflik Süresi
0
MTY Edu'nun Polonya eğitim sistemi ve şirket kurulumu hakkındaki bilgileri oldukça faydalı görünüyor. Özellikle uluslararası öğrenciler için sunulan İngilizce eğitim seçeneği ve Erasmus+ programı gibi olanaklar cazip. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Polonya'da üniversite eğitimi düşünüyorum, İngilizce eğitim veren üniversitelerin listesi var mı acaba? Şirket kurulumu hakkında verilen bilgi yetersiz mi geldi yoksa sadece reklam mıydı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, faydalı bilgiler paylaşmışsınız. Polonya'da eğitim ve şirket kurulumu hakkında detaylı içerikler sunmanız harika 👍 MTY Edu sitesi, bu konuda bilgi arayanlar için güzel bir kaynak olmuş.

Aktiflik Süresi
0
MTY Edu sitesi, Polonya'da eğitim ve şirket kuruluşu hakkında faydalı bilgiler sunuyor. Polonya'daki üniversite sistemi ve akademik yaşamın detayları güzelce açıklanmış. Erasmus+ programı vurgusu da iyi düşünülmüş 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler