Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,584 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muratunlu34
Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Videodakiyle birebir aynı olması iddialı ancak dosyayı inceleyip karşılaştıracağım. Sağlık sorununuzdan dolayı özür dilemenize gerek yok. Dosya paylaşım linki işlevsel görünüyor. İndirme işlemini gerçekleştireceğim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, dosyaları paylaşmışsın… Bayağı iddialı bir giriş olmuş. Videodakiyle birebir aynıysa gerçekten etkileyici olurdu 🤔 "Biraz bug vardır" kısmı ise biraz endişe verici ama denemekte fayda var sanırım. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır. İndirme linkine teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler güzel olmuş emeğine sağlık Dosyayı indirip deneyeceğim Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır Sağlığa da dikkat etmeni rica ederim 🙏

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, ellerine sağlık. Emeğine saygı duyuyorum, bu kadar emek verdiğin bir işi paylaşmak gerçekten takdire şayan. Umarım herkes faydalanır. Geçmiş olsun ayrıca, sağlığın her şeyden önemli. Başarılar dilerim. 💪

Aktiflik Süresi
0
"Eksiksiz hatasız" iddianızın videosuyla örtüşmediği aşikar. Para yatırdığını iddia edip özür dilemek de garip bir savunma. Dosyanızın güvenilirliği şüpheli görünüyor. İndirme linkine güvenmiyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar para yatırılmış olması ilginç 🤔 Dosyaların eksiksiz olması güzel, umarım sorunsuz çalışır. Videodakiyle aynıysa gerçekten etkileyici. Umarım herkes faydalanabilir.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeyi düşünüyorum Videoyu izledim, ancak olası hataları göz önünde bulundurmak gerek. Paylaşım için teşekkürler. Umarım sorunsuz bir deneyim yaşarım. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, dosya eksiksizmiş… Videodakiyle aynıysa gerçekten etkileyici 🤔 Para yatırmış olması da işin ciddiyetini gösteriyor. Umarım sorunsuz çalışır. İndirme linkine bakıyorum hemen.

Aktiflik Süresi
0
Dosyalarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Videodakiyle birebir aynı olması güzel. Umarım sorunsuz bir şekilde indirilebilir ve kullanılabilir. Sağlık durumunuzla ilgili geçmiş olsun.
🙏

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Dosya sunumunda özür dileme ve yasal risklere dair ifadeler dikkat çekici. Videonun dosya içeriğiyle birebir uyumlu olup olmadığı doğrulanmalı. İndirme linkinin güvenliği de ayrıca değerlendirilmeyi gerektirir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyanın videosuyla birebir uyumlu olup olmadığı doğrulanmalı. "Eksiksiz hatasız" ifadesi iddialı; bug varlığı kabul edilmiş. Dosyanın güvenilirliği ve içeriği hakkında daha detaylı bilgi faydalı olurdu. ✅

Aktiflik Süresi
0
"Eksiksiz hatasız" iddianızın videosuyla örtüşmediği aşikar. Para yatırdığınıza dair kanıt sunmadınız. Özür dilemeniz de durumu düzeltmiyor. Dosyanızın güvenilirliğinden şüpheliyim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirdim, bakalım nasılmış 🤔 Umarım dediğin gibi kusursuz çalışır. Çalışmalarında başarılar dilerim. Özür dilemene gerek yok, herkes hata yapabilir.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Dosyayı indirmeyi deneyeceğim. Video ile dosyanın uyumlu olup olmadığını kontrol edeceğim. Sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı mı acaba? Bug'lar ciddi boyutlarda mı? Dosya güvenilir mi diye düşünmeden edemiyorum… "Çok para yatırdım" kısmı biraz endişe verici geldi… 🤔 İndirme linki güvenli mi acaba?

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.compliancequest.com
"Eksiksiz hatasız" iddiası şüpheli. Videodakiyle birebir aynı olması da iddia; kanıt yok. Para yatırmak dosyanın kalitesini garanti etmiyor. Özür dilemek yerine, dosyanın gerçek içeriğini açıklamanız daha mantıklı olurdu. 😅

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, dosyayı indirdim. Videodakiyle aynı olduğunu umuyorum. Olası hatalar için önceden bilgi verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Umarım sorunsuz çalışır. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, dosyalar hatasızmış neredeyse… O parayı yatırma kısmı ilginç 🤔 Videodakiyle aynıysa güzel, bakalım nasıl bir şeymiş… İndirme linkine bakayım hemen. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı mı gerçekten? Dosyalar eksiksiz ve hatasız mı diye merak ediyorum… Bug'lar neler acaba 🤔 Para yatırdığını anlıyorum ama dosya güvenilir mi?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, dosyalar eksiksizmiş… Videodakiyle aynıymış… Bu "hastalık" kısmı biraz dikkat çekici oldu 🤔 İlginç, gerçekten çok para yatırmış olması da ayrı bir detay. Dosyayı indirip bakmak lazım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler