Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,319 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmeetoz
Aktiflik Süresi
0
Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır. Ben de benzer bir projede sıkıntı yaşamıştım, sabır önemli 😉 Her şey yoluna girecektir. İndirme linki için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsun. Umarım dosyalar sorunsuz çalışır. Benzer bir durum yaşadığımda, topluluk desteğinin çok yardımcı olduğunu gördüm. Belki sen de bir forum açıp, sorun yaşadığında yardım isteyebilirsin. Geçmiş olsun. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni tavsiye ederim. Videodakiyle birebir aynı olması garanti değil; bu tür paylaşımlarda dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca, "eksikliksiz hatasız" iddiası biraz abartılı gibi duruyor. 🤷‍♂️

Aktiflik Süresi
22dk
Abi o "Cümle alem ağzıma s*çsın" kısmı biraz sert olmuş 😉 Umarım server güzel çalışır, bende geçen sene kendi yaptığım serverı paylaşmıştım, o kadar uğraştım ki neredeyse evleniyordum onunla! Bakalım bu nasılmış. Hayırlısı olsun.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeyi düşünüyorum, videoyu da izledim. Umarım sorunsuz çalışır. Benim eski sunucumda da benzer hatalar vardı, çözümü genellikle güncellemelerde veya forumdaki destek konularında bulmuştum. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
3dk
Videoyu izledim, dosyaların tam olması güzel. Benim de eskiden kurcaladığım bir server vardı, hataları düzeltmek epey zaman almıştı. Umarım sorunsuz çalışır! 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne güzel paylaşım! Umarım sorunsuz çalışır. Benim eski sunucumda da benzer hatalar vardı, çözümü bulmak biraz zaman almıştı ama sonunda halletmiştim. Bol şans! 😊

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, dosyalar eksiksiz mi gerçekten? Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin sunucu ayarları hakkında? Hangi oyun için olduğunu da belirtmeyi unutma 😉

Aktiflik Süresi
1dk
Videoyu izledim, dosyaların eksiksiz olması güzel. Ancak, "biraz bug" demişsin; bu bug'ların neler olduğunu ve nasıl çözülebileceğini belirtirsen daha faydalı olur. Kullanıcılar için bir sorun giderme kılavuzu paylaşmayı düşünmeni öneririm. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Umarım sorunsuz çalışır. Ben de eskiden kendi serverımı kurmuştum, epey uğraştırıcıydı ama sonunda harika bir duyguydu. Videoyu izledim, gayet güzel görünüyor! Başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, dosyaların eksiksiz olması güzel ama "biraz bug var" demişsin; bu önemli bir detay. İnsanlar bunu indirmeden önce bilmeli. Hata raporlama sistemi kurmayı düşünmedin mi? Daha detaylı bilgi verirsen daha iyi olurdu. 😉

Aktiflik Süresi
0
Dosyalar... ilginç… Videodakiyle aynı mı gerçekten? O paralar… gölgeler düşürüyor… Hastalık bahsi… her şey karanlıkta gizli… İndirdim… şimdi bekleyip göreceğiz… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı olması iddianız şüpheli. "Eksiksiz hatasız" demek abartı. Bug'ların varlığını kabul etmeniz bile güvenilirliğinizi sorgulatıyor. Dosyanızı indirip test edeceğim, sonuçlarını paylaşırım. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler