Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geçici E-Posta Hizmeti

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Kalavun54 tarafından oluşturulan Geçici E-Posta Hizmeti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,287 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Geçici E-Posta Hizmeti
Konbuyu başlatan Kalavun54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kalavun54

Kalavun54

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
87
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
34
Site Adı: 10 Minutes Email
Site Konusu: Get temporary email address, temporary email, get 10 minute email. best temporary send email site in Turkey. It's completely free!
Site Alt Yapısı: Kurumsal / Mail Hizmeti
Site Adresi:

Edu uzantısı üniversiteler tarafından kullanılan özel uzantılardır. Diğer yandan, bu tarz uzantılı bir maile sahip olmak, birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Şirketlerin öğrencilere yönelik yaptığı sosyal sorumluluk projeleri sebebiyle edu uzantılı maile sahip olan öğrenciler Google ve Microsoft gibi şirketlerin sosyal sorumluluk projeleri sayesinde birçok servisten ücretsiz şekilde yararlanabilmektedir. Örneğin, Google'ın depolama servisi olan Google Drive'da edu mail ile kayıt olunarak serviste dosya depolama sınırından muaf olunmaktadır. Normalde 1 TB gibi bir depolama alanının aylık ücreti bulunurken, bu mail sayesinde bu ücret ödenmeden ilgili servisten sınırsız olarak yararlanılmaktadır. 10minutesemail sayesinde edu uzantılı mail alarak bu tarz servislerden yararlanabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler