Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En İyi Torrent Siteleri

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan En İyi Torrent Siteleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,310 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı En İyi Torrent Siteleri
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Site Adresi: Appleuzmani.net
Site Konusu: Mac, iphone, ipad, apple watch ve diğerleri

En iyi torrent siteleri nasıl bulunur? Torrent, dijitale iyice döndüğümüz şu günlerde çok daha fazla ilgi gören bir sistem haline geldi. Asıl amacı hızlı dosya aktarımı olan fakat sonrasında başlı başına içerik indirme yöntemine dönen Torrent sistemi için en önemli şey ise güvenilir sitelere ulaşmak. binlerce ama içlerinde gerçek anlamda kaliteli ve güvenli indirme bağlantıları sunanlar çok nadir.

Özellikle son günlerde telif hakları nedeniyle birçok ünlü sitenin kapatıldığını da düşünecek olursak, hala hizmet veren kaliteli siteleri bulmak zorlaştı diyebiliriz. Peki, bu alanda kaliteli siteleri nereden bulacağız? Seçim yaparken nelere dikkat edeceğiz?

En İyi Torrent Siteleri Bulma

Hangi Torrent sitelerini seçeceğiniz ve dosya indirmeyi hangi sitelerden yapacağınız çok önemli. Bu konuda kullanıcıların doğru sitelere denk gelmemesi nedeniyle yaşadığı bir dizi olumsuzluk bulunuyor. Hangi sıkıntılarla karşı karşıya gelebileceğinize bakalım.

2.png


Sisteminize Virüs Bulaşabilir: İlk ve en bilinen sorun sisteme virüs bulaşması sorunu. Oluşturulan bazı bağlantıların amacı sizin sisteminize virüs bulaştırmak. Bu noktada kimi indirme siteleri, Torrent bağlantılarını tarıyor ve güvenliğini teyit ediyor. Yani bir virüs taraması yaptırılıyor ve bağlantı güvenli ise o zaman indirmeye açılmasına izin veriliyor. İşte bu tür siteler, güvenlik açısından da ilk adımı atmış olan siteler.

Farklı Bir Dosya İndirebilirsiniz: Bazı Torrent siteleri, indirme dosyalarını sıkı bir şekilde kontrol etmiyor ve paylaşılan dosyalar herhangi bir şekilde değerlendirilmeye alınmıyor. Bu durumda siz başka bir şeyi indirdiğinizi zannederken aynı boyutta farklı bir dosya indirebilirsiniz.

Dosya İndirme Süreleri Çok Uzun Olabilir: Kaliteli olmayan adreslerde, kullanıcı sayısı da çok yüksek olmuyor. Haliyle tracker sayısı da düşük olduğu için, bağlantılarınız çok yavaş iniyor. Yavaş inmesi bir yana bağlantıların indirme sağlığı yetersiz olabiliyor ve bu durumda da indirme belli bir süre sonra durabiliyor. Bu nedenle gönderi sayıları çok olan, çok kullanıcılı popüler siteleri tercih etmek gerekiyor.

Her İstediğiniz Dosyayı Bulamıyorsunuz: Eğer kaliteli bir Torrent sitesi bulamadıysanız, yaşayacağınız en büyük sorunlardan birisi de bu olacak. Ne yazık ki her sitede, istenen her içeriğe ulaşmak mümkün olmuyor.

Bu maddeleri göz önüne alacak olursak, en sağlıklı bağlantı kalitesiyle en hızlı şekilde içerikleri indirmek adına bilindik siteleri kullanmanız lazım. Peki bu siteleri nasıl bulacağız? Bu siteleri bulmakta bir hayli zor. Dediğimiz gibi bu tür siteler sürekli olarak kapanabiliyor. Fakat bizim size müthiş bir önerimiz var. Bu alanda en iyi sitelerin hangilerini olduğunu öğrenmek için adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca bakınız:

Sitede en iyi Torrent siteleri içeriği yer alıyor ve sürekli olarak güncel siteler paylaşılıyor. En popüler sitelere ve sitelerin popülerlik durumuna göre tüm ünlü adresler bir araya getirilmiş. Sürekli güncel listeleri takip ederek ihtiyacınız olan adreslere Appleuzmani.net üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler