www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

En İyi Antifriz Markaları

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan En İyi Antifriz Markaları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,491 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı En İyi Antifriz Markaları
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 8m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Antifriz, otomobiller için önemli bir kimyasaldır. Genel olarak “antifriz” kelimesi, soğuk havalarda daha sık bir şekilde duyulur. Çünkü bu kimyasal, radyatör suyuna katılarak suyun donmasını engellemektedir. Genel olarak sıcaklığın daha düşük olduğu yerlerde antifrize daha az su katılır. Bu sayede çok soğuk havalarda dahi suyun donması engellenmiş olunur.

pr_01_5705.jpg


En İyi Antifriz Markaları Hangileri?

Antifriz, önemli bir kimyasal olduğu için genel olarak bu ürünü satın almak isteyen kişiler en iyi antifriz markaları hangileri şeklinde arayış içerisinde olabilmektedir. Herkes tarafından bilindik bir markayı kullanmanız, eminiz ki sizlere güven verecektir. Turkoilmarket.com ile mümkün olan en kaliteli antifriz çeşitlerine ulaşabileceğinizi düşünüyoruz. Kendileri aracılığıyla güvenle alım yapabilirsiniz.

En iyi antifriz markalarından bazıları şu şekildedir. Shell antifriz. Örneğin Shell antifriz longlife kırmızı antifriz, 3 litre su ile karıştırıldığında -38 dereceye kadar koruma sağlamaktadır. Diğer markalardan bazıları ise şu şekildedir. Petrol ofisi antifriz, Castrol antifriz, mobil antifriz, Bp antifriz, Opet antifriz, Total antifriz gibi çok sayıda antifriz çeşidine turkoilmarket.com üzerinden erişebilirsiniz.

Antifriz Fiyatları Ne Kadar?

Antifriz fiyatları, antifrizin mevcut özelliğine, markasına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Fiyatın belirlenmesinde ürünün litresi de son derece önemli bir faktördür. Bir örnek vermek gerekirse, turkoilmarket.com ‘da Shell Antifreeze Longlife 3 litre 82,39tl iken, Shell antifriz 16kg yeşil konsantre 219,89tl şeklindedir. Güncel fiyatlara turkoilmarket.com aracılığıyla ulaşılabilir.
 
Üst