Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansu Dere Kimdir

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Cansu Dere Kimdir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,378 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Cansu Dere Kimdir
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Web Site Adresi: Kimdirkim.com
Web Site Konusu: Kim, kimdir? Biyografi sitesi

Kimdirkim.com sitesi bugün de en çok merak edilen isimlerden biri olan Cansu Dere’nin hayatını sizler için derledi. Gelin her birlikte başarılarıyla ve güzelliğiyle dikkat çeken Cansu Dere’nin hayatına birlikte bakalım. Cansu Dere, 14 Ekim 1980 Ankara doğumlu Türk oyuncu, eski manken ve sunucudur. Aslen annesi tarafından Selanik, babası tarafından Bulgaristan göçmenidir.

Cansu Dere Kimdir?

2000 yılında Miss Turkey 3. Güzeli seçildikten sonra 2002 ve 2003 yılları arasında Paris’in ünlü simaları ile defilelere katılmış, ülkemizde de Cengiz Abazoğlu gibi ünlü modacıların defilelerinde yer almıştır. 2000-2005 yılları arasında çeşitli programlarda sunuculuk yapmıştır ve 2004 yılında Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

2006 yılına kadar çeşitli dizilerde rol almayı sürdüren , 2006-2008 yılları arasında başrolü Mehmet Akif Alakurt ile paylaşarak Sıla dizisinde rol almaya başlamış ve hayran kitlesi daha da artmıştır. 2007 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte oynadığı Son Osmanlı Yandım Ali filmi 1 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştır.

2009 yılında dönemine damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha fazla üne kavuşma fırsatı yakalamıştır. 2011 yılında Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filmde Songül karakterini canlandırmış, Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak 10 bölüm Firuze karakterine hayat vermiştir. Oynadığı Anne dizisindeki rolü ile Yılın Kadını ödülüne layık görülmüştür.

En Beğenilen Kadın Oyuncu ve En iyi Kadın Dizi Oyuncusu ödüllerine aday gösterilmiştir. 2020 yılından itibaren başrolleri Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinde Asya Arslan karakterine hayat vermektedir. 40 yaşında olan güzel oyuncu henüz hiç evlilik yapmamıştır.

Kimdirkim.com internet sitesinde ayrıca kimdir? galataport nedir? Gibi sorularınıza yönelik cevaplar da bulabilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler