www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Basınçlı Oto Yıkama

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Basınçlı Oto Yıkama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,256 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Basınçlı Oto Yıkama
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
625
Tepkime puanı
2
Online Süresi
1d 13h 8m
Puanları
18
Yaş
35
Ofline
Site Adı: Hırdavat Birikim
Site Adresi: Hirdavatbirikim.com
Site Konusu: Oto yıkama makineleri, koltuk yıkama makineleri, halı yıkama makineleri

Basınçlı oto yıkama makinesi Arıyorsanız doğru yere hoş geldiniz. Çoğu insan gibiyseniz, muhtemelen hergün arabanızda çok zaman geçiriyorsunuzdur. Çoğu insan için işe ortalama gidip gelme süresi bir saatten fazla olabilir, bu da haftada en az 10 saatinizi yalnızca işe gidip gelmek için aracınızda geçirdiğiniz manasına gelir. Arabanızı temiz tutmak sizin için önemli olabilir, öyleyse ya işini doğru yapmayı veya arabanızı oto yıkamaya götürmeyi seven biri olabilirsiniz.

logo-1.png


Basınçlı Oto Yıkama Makinesi

Her iki durumda da, Birikim Hırdavat firmasında basınçlı oto yıkama makinesi Gibi etkili bir biçimde temizleyen kişisel ve ticari kullanıma uygun çok ürün vardır. Aracınızın dışını temizlemek bir hayli basit ve yalındır, fakat uzman makineler ile yapmak daha etkilidir. Koltukların imalatında kullanılacak olan malzeme ya da kumaş sebebiyle bazı araçların içlerinin çoğunlukla dikkatli bir biçimde temizlenmesi gerekir. Deri ya da süet koltuklar söz konusu olduğunda, koltuklarda onarılamaz hasarları engellemek için ekstra özen gösterilmelidir. Günümüzde bir çok lüks ve spor araç hassas kumaşlara sahiptir, bu sebeple bir arabanın içini doğru biçimde temizlemek için gerekli olan aletleri düşünmek önemlidir.

Basınçlı Oto Yıkama Makinesi Fiyatları

Fiyatlar ürünlerin teknik özelliklerine bağlı şekilde değişkenlik göstermektedir. Birikim Hırdavat, bazı insanların arabalarını mümkün olduğunca sık temiz ve parlak tutmak için kuvvetli bir istekleri olduğunu anlamaktadır. Otomobilinizi temizlerken zamandan tasarruf etmenizi ve hassas iç mekan tiplerine zarar vermemenizi sağlamakta olan bir ürün serisi oluşturmuştur. Tüm uzman araba, kamyonet ya da kamyon buharlı temizleme makinelerimiz ekonomik, kolay kullanılan, etkili ve verimlidir.

Birikim Hırdavat firması koltuk yıkama makinesi ve halı yıkama makinesi gibi ürünlerin hizmetini de vermektedir. Daha fazla bilgi için hirdavatbirikim.com adresine gidebilirsiniz.
 
Üst