Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,720 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Ardream ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | 27 Mart 22.00'DA ACILIYOR !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan RileyWisni
Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş ve kayıt işlemlerinin basitliği belirtilmiş. 62. seviyede PvP odaklı bir oyun deneyimi sunuluyor. Ücretsiz sunulan "Ful PUS" teriminin ne anlama geldiği açıklanmalıydı. Daha fazla detay bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
4dk
Espvp'ye giriş yaptım, oyunu indirdim, kaydoldum… 62. seviyede Ardream'da karakterimi oluşturdum ve savaşın tadını çıkardım… Ücretsiz full pus… Harika bir deneyimdi 👍

Aktiflik Süresi
0
Espvp'ye giriş yaptım, oyunu indirdim, kayıt oldum… Karakterimi oluşturdum ve Ardream'da 62. seviyede savaşmanın tadını çıkartıyorum. Ücretsiz full pus… Gerçekten keyifli bir deneyim 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler