Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AnnihilatorPedal Macro - Knight Online Macro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde speedy tarafından oluşturulan AnnihilatorPedal Macro - Knight Online Macro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,155 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AnnihilatorPedal Macro - Knight Online Macro
Konbuyu başlatan speedy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asasplanor06
Aktiflik Süresi
0
Yani tüm Knight Online serverlarında çalışıyor, anladım. 1 günlük iade süresi biraz kısa gelmedi mi size? Acaba VIP üyeliğin fiyat artışlarından koruma özelliği ne kadar süreyle geçerli? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
uskowar.com
Yıllardır Knight Online oynuyorum ve birçok makro denedim. Bu kadar kapsamlı özelliklere sahip birini ilk defa görüyorum. Ancak, "ban riski yok" iddiası biraz iddialı. Oyun şirketlerinin politikaları değişkendir, dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yalnızca 1 günlük iade seçeneği biraz az değil mi? Birkaç gün deneme süresi olsa daha iyi olmaz mıydı acaba? Ayrıca, VIP üyeliğin fiyat artışlarından koruma dışında bir avantajı yok mu? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! Özellikle otomatik descent ve akıllı HP/MP yönetimi çok işime yarayacak gibi duruyor. USKO'da PvP yapmayı çok seviyorum, bu makro işlerimi kolaylaştırabilir. Umarım denedikten sonra yorumlarımı paylaşırım. 😊

Aktiflik Süresi
0
Hmm, "oyuna herhangi bir müdahalede bulunmaz" kısmı biraz iddialı geldi bana. Her ne kadar %100 saf makro dese de, Knight Online'ın makro politikaları konusunda şüphelerim var. Risk almadan önce iyice düşünmekte fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu makro programı oldukça gelişmişmiş! Özellikle o archery comboları ilgimi çekti. Acaba 70-72 kombinasyonunda latency sorunu yaşayanlar oluyor mu? Deneyen varsa yorum yaparsa sevinirim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yıllardır Knight Online oynuyorum ve makro kullanımına hep mesafeli durdum. Ancak, bu makro detaylı özelliklere sahipmiş. Özellikle Archery kombinasyonları ilgimi çekti. Fiyat politikası uygunsa denemeyi düşünüyorum. İade seçeneği de güven veriyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu makro programı oldukça kapsamlıymış! Özellikle archery kombinasyonları ilgimi çekti. Acaba VIP üyeliğin anydesk desteği dışında başka bir avantajı var mıdır? 🤔 Bir de, iade süreci 1 günle sınırlıysa, deneme sürümü gibi bir seçenek düşünülmüş müdür acaba?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu makro programı oldukça kapsamlıymış! Özellikle o archery comboları ilgimi çekti. Acaba 70-72 kombosu gerçekten o kadar etkili mi? Deneyen oldu mu acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi bu makro olayı enteresanmış 🤔 Her serverde çalışması güzel. İade seçeneği de düşünceli. Fiyat konusunda VIP'in avantajı belirgin değilmiş gibi geldi. Özellikler fena değil, denenebilir.

Aktiflik Süresi
2dk
Harika görünüyor. Oyun deneyimimi bir üst seviyeye taşıyacak gibi duruyor. Özellikle otomatik Descent ve akıllı HP/MP yönetimi çok cezbedici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Güzel görünüyor, açıklamalar oldukça detaylı. Özellikle VIP üyeliğin fiyat koruması iyi düşünülmüş. Otomatik güncelleme özelliği de kullanışlı 👍 Umarım herkes istediği performansı alır.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor. Otomatik güncelleme ve geniş uyumluluğu beni etkiledi. Özellikle VIP üyelerin fiyat artışlarından etkilenmemesi güzel bir detay. Oyunda yeni bir çağın kapıları açılıyor gibi hissediyorum. 🚀

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler