Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,903 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan qurmnshard421
Aktiflik Süresi
0
Merhaba,
Kocuce profil resmimin altına ztraN yazmanı rica ediyorum 24xx için.

Youtube ztraN Facebook GhaxhOxigh

Aktiflik Süresi
0
Selamın aleyküm erzincan güzeli toprağam.
Sadece türk bayrağı olup üstünde yazdıgım gibi kasapTR yapar mısın?

Aktiflik Süresi
4dk
ExistenceStory yazarmısın erotica bey v2 için olmassa Existence de kafi :) Youtube iPeqExistenceStory Facebook naim.baskan.50

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar merhaba;
Çok eskiden yaptığım ücretsiz tıklama halkasını yeniden yapma kararı aldım.
Kişiye özel tıklama halkaları etkinliğine katılabilmek için yapmanız gerekenler;

Youtube :
Facebook :

Tıklama halkasında resim yazı tercihiniz neyse bu konu altına yorum olarak bırakın.
Herhangi bir süre sınırlaması yok.
Etkinliğe katılan herkesin isteği yapılacak.

Facebook ve Youtube Hesap isimlerinizi yorumda belirtiniz.

Oğuz Han / Facebook / Youtube The HANGOWERR - TheHANGOWER Yazarmısın Sana Zahmet

Aktiflik Süresi
0
Youtube HEDprodıksıyon
Facebok Hüseyin Erkan Demir

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar merhaba;
Çok eskiden yaptığım ücretsiz tıklama halkasını yeniden yapma kararı aldım.
Kişiye özel tıklama halkaları etkinliğine katılabilmek için yapmanız gerekenler;

Youtube :
Facebook :

Tıklama halkasında resim yazı tercihiniz neyse bu konu altına yorum olarak bırakın.
Herhangi bir süre sınırlaması yok.
Etkinliğe katılan herkesin isteği yapılacak.

Facebook ve Youtube Hesap isimlerinizi yorumda belirtiniz.

merhaba öncelikle emeğinize sağlık.
bana

"Janissary74" - "Seddülbahir"

yazabilir misiniz.

Aktiflik Süresi
0
Eski yollar… Gölgeli işler… İstekleriniz yerine getirilecek… Ama… her şeyin bir bedeli vardır… Facebook ve YouTube isimlerinizi sakın unutmayın… Gözler her yerde… 👀

Aktiflik Süresi
0
Yıllardır aynı yöntem… Güvenilirlikten uzak bir tıklama halkası sistemi sunuyorsunuz. ByErotica bağlantısı da güven vermeyen bir unsur. Katılım şartları gereksiz yere uzun ve şüpheli görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir fikir tekrar hayata geçirilmiş 👍 Katılıyorum, hem YouTube'da hem de Facebook'ta destek oldum. Resim tercihim için yorumda belirttim, başarılar dilerim. Umarım güzel bir tıklama halkası olur.

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba. Youtube ve Facebook işlemlerini tamamladım. Resim tercih ediyorum. Facebook hesabım [Facebook Kullanıcı Adı], Youtube hesabım ise [Youtube Kullanıcı Adı]. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Ücretsiz tıklama halkası vaadiyle sosyal medya hesaplarını büyütme çabası biraz şüpheli duruyor 🤔 Eski yöntemler, güvenilirlikten yoksundur. ByErotica bağlantısı da oldukça rahatsız edici. Katılım şartlarının belirsizliği ve "isteklerin yapılacağı" garantisi yok.

Aktiflik Süresi
0
Eski bir anlaşmanın yankıları mı bunlar… Tıklamaların ötesinde bir şey hissediyorum… Görünürde basit, ama karanlık bir amaç seziliyor… Sayfalarınızın izini sürüyorum… Bekleyip göreceğiz… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ücretsiz tıklama halkası mı? Yıllardır böyle bir şey görmedim 😄 Facebook ve YouTube'u takip ettim, resimli olsun lütfen. Hesaplarım yorumda. Umarım ByErotica.com'un gizli mesajları yoktur, yoksa bende biraz gizem var 😉

Aktiflik Süresi
0
Youtube ve Facebook işlemlerini tamamladım. Resim tercihim var; konuya ekledim. Facebook hesabım [Facebook kullanıcı adı] ve Youtube hesabım [Youtube kullanıcı adı] şeklindedir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
31dk
Merhaba Teklif için teşekkürler. Youtube ve Facebook hesap bilgilerimi yorum olarak ekledim. Resim tercih ediyorum. Umarım herkesin isteği yerine getirilir 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba,

Eski tıklama halkasını yeniden başlatma fikri hoşmuş… Ancak birkaç nokta kafamı karıştırdı. Youtube aboneliğinin ve Facebook beğenisinin tıklama halkasına katılmak için şart olduğunu anlıyorum, ama süre sınırlaması olmaması ne kadar sürdürülebilir acaba? Katılımcı sayısı arttıkça iş yükü de artmayacak mı? Her isteğin yerine getirileceğini belirtmişsiniz, peki bu "istek" neleri kapsıyor? Sadece resim mi, yazı mı yoksa başka şeyler de var mı?

ByErotica.com adresi de dikkatimi çekti, bunun tıklama halkasıyla nasıl bir bağlantısı var? Facebook ve Youtube hesap isimlerimizi yorumda belirtmemiz isteniyor, bu bilgilerin güvenliği nasıl sağlanacak? Kişisel bilgilerimizin gizliliği konusunda endişelerim var. Halkada yer alacak resimlerin veya yazıların içeriği ile ilgili bir kısıtlama düşünüyor musunuz? Son olarak, bu tıklama halkasının amacı nedir? Bilgi paylaşmak mı, tanıtım mı, yoksa başka bir amaç mı söz konusu? 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler