Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazılı Ehliyet Sınavına Hazırlık Nasıl Yapılır

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Yazılı Ehliyet Sınavına Hazırlık Nasıl Yapılır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,420 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Yazılı Ehliyet Sınavına Hazırlık Nasıl Yapılır
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Web Site Adresi: Ehliyetsinavsorulari.org
Web Site Konusu: Ehliyet sınav soruları

Bir sınava hazırlanmanın en iyi yolu, sınavlar ilgili konulara çalışmak, geçmişte çıkmış olan soruları çözmek ve bu konuda pratik yapmaktır. Günümüzde bir şeyi başarabilmek adına insanlar farklı sınavlara tabi tutulmaktadır. Sınavlar bir nevi başarısız olan kişileri eler, başarılı olan kişilerin ise yoluna devam etmesine yardımcı olur. Ehliyet alabilmek için girilmesi gereken ilk sınav yazılı sınavdır, sonraki sınav ise direksiyon sınavıdır.

logo4.png


Yazılı Ehliyet Sınavına Hazırlık Nasıl Yapılır?

Yazılı ehliyet sınavında motor, trafik, ilk yardım test soruları çıkmaktadır. Adaylar kendilerine verilen süre zarfında testleri cevaplamaya çalışır. Ne kadar çok geçmiş yıllara yönelik olarak soru çözer, pratik yaparsanız, sınavı kazanma ihtimaliniz o kadar yüksek olur. Kolay bir şekilde çözerek pratik yapmak mümkündür. Özellikle yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerin yaptığı en büyük hatalardan bir tanesi de ben nasıl olsa bu sınavı kazanırım diyerek hazırlık yapmamaktır.

Adayların sınavda en çok zorlandığı sorular genellikle motor ve trafik sorulardır. Trafik ile ilgili sorularda araç geçiş üstünlükleri, yön tabelaları, hız tabelaları ve benzeri formatta sorular sorulmaktadır. Motor soruları ise aracın çalışma sistemine, parçalarına yönelik olarak sorulmaktadır. Yazımızın son kısmında sizler için sınava yönelik pratik yapabileceğiniz bir siteyi bırakıyoruz. Bu siteye giriş yaparak sizler de ehliyet sınav sorularını çözebilir, sınava kazanma ihtimalinizi böylelikle daha da arttırabilirsiniz…

 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler