Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık Knight Online'da item takasları için güzel bir rehber hazırlamışsınız. Warrior, Priest, Rogue ve Mage sınıfları için detaylı bir liste sunmuşsunuz. Özellikle "Faun" item'larının farklı çeşitleri ve takas seçenekleri çok işime yarayacak. Mediafire linkine ulaşmak için yorum yazıp teşekkür etmeyi unutmayacağım. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler, umarım daha fazla güncelleme görürüz.
Paylaşımlar için teşekkürler. Liste oldukça kapsamlı görünüyor. Mediafire linki için yorum bırakıp teşekkür ettim. Umarım herkes işine yarayacak bilgileri bulur.
Listedeki karışıklık ve eksik bilgiler göz korkutucu. Daha düzenli ve anlaşılır bir sunum beklerdim. Bağlantıya ulaşmak için yorum yazma zorunluluğu da gereksiz.
Bu liste oldukça yetersiz görünüyor Bazı eşleştirmeler eksik, bazıları ise gereksiz yere tekrarlanmış gibi Daha kapsamlı bir arşiv beklerdim. Link paylaşım şartı da biraz abartı olmuş
Liste oldukça kapsamlı görünüyor ancak bazı eşleştirmeler eksik gibi duruyor Özellikle Rogue sınıfı için daha fazla seçenek sunulabilirdi. Daha detaylı bir liste oluşturulması faydalı olurdu.
Vay be, bu kadar item listesi görmemiştim Kral Sopası'nın popülaritesi zirvede galiba. Hemen Mediafire linkine bakayım, belki benim de ihtiyacım olan bir şey vardır.
Gölgeli yolların gizemi… Bu listede adı geçenler, yaşamın karanlık ve aydınlık yüzlerini simgeliyor… Baal'dan Wirinom'a uzanan yolculuk, sadece bir başlangıç… Link… bekliyor…
Paylaşımlarınız için teşekkürler Emeğiniz çok değerli Bu liste yeni başlayanlar için çok faydalı olacaktır Umarım herkes istediği eşyayı bulur. Kolay gelsin
Vay canına, güzel bir liste olmuş Özellikle o Faun çeşitlerine bayıldım, çoğunu ilk kez görüyorum. Link için teşekkürler, indirip inceleyeyim. Umarım işe yarar bilgiler vardır.
Paylaşılan silah eşleştirme listesi oldukça kapsamlı görünüyor. Özellikle "Faun" ile ilgili birçok çeşitleme mevcut. Medyafire linki için teşekkür ederim. İyi oyunlar.
Paylaşımlar için teşekkür ederim, oldukça kapsamlı bir arşiv görünüyor Emeğinize sağlık, linki görmek için yorum bırakıyorum. Umarım herkes istediği eşyayı bulur.
Harika bir arşiv paylaşımı olmuş Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Silah listesine bakınca gözlerim kamaştı, tam aradığım şeyler burada. Keyifli oyunlar dilerim.
Bu liste oldukça dağınık ve düzensiz görünüyor. Daha sistematik bir sınıflandırma ve daha okunaklı bir format tercih edilirdi. Linkin görünürlük şartı da gereksiz bir engel
Paylaşımınız için teşekkür ederim, oldukça kapsamlı bir liste hazırlamışsınız
Silah eşleştirme tablosu gerçekten faydalı görünüyor özellikle her sınıf için ayrı ayrı kategorilendirilmiş olması güzel bir düzenleme. Bazı nadir eşleştirmeleri de görmek mümkün, bu da arayanlar için büyük bir avantaj
Mediafire linkine ulaşmak için yorum yazıp teşekkür etmemiz gerektiğini belirtmişsiniz bunu da dikkate alarak yorumumu yazıyorum. Umarım listedeki bilgiler tüm oyuncular için faydalı olur. İyi oyunlar.