Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

kocuce v1299 Soacs Sorunsuz Oto Loot Kutu Toplama %100 Sorunsuz | kocuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan v1299 Soacs Sorunsuz Oto Loot Kutu Toplama %100 Sorunsuz | kocuce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,447 kez görüntülenmiş, 96 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı v1299 Soacs Sorunsuz Oto Loot Kutu Toplama %100 Sorunsuz | kocuce
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fafa123123

753

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Kocuce.com.tr şifresi biraz garip geldi 🤔 Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmekte fayda var. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım 😊 Kolay kurulum süreci çok iyi, teşekkürler. Mora dışında her yerde çalışması da güzel bir özellik. İndirme linki için ayrıca teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, kocuce.com.tr şifresi doğru mu acaba? V1299 sürümünün güncel olup olmadığından emin misiniz? Moradonda çalışmaması sorun olur mu? 🤔 İndirme linki güvenilir mi?

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Ancak, kocuce.com.tr şifresi güvenilir bir kaynak değil gibi görünüyor. Ayrıca, Moradon haricinde çalışması belirtilen özelliğin, genel performansı nasıl etkileyeceği konusu detaylı incelenmeli. Linkin güvenliği de kontrol edilmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Kocuce.com.tr şifresi mi acaba 🤔 Linkteki dosyayı indirip deneyeceğim. Umarım Moradonda çalışmasa da diğer yerlerde sorunsuz işler. V1299 kullanıyorum zaten, bakalım ne kadar başarılı olacak. Paylaşım için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel paylaşım olmuş 🤔 Kocuce sitesi şifre olarak biraz garip geldi ama olsun. Umarım sorunsuz çalışır, deneyeceğim. V1299 kullanıyorum zaten.

Aktiflik Süresi
0
Şüpheli bir bağlantı paylaşmışsınız. Kocuce.com.tr şifresi güvenilir değil gibi görünüyor. Dosyanın içeriği bilinmiyor, bu yüzden indirmenizi önermem. Riskli. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Link ve şifre gayet açıklayıcı görünüyor. Umarım sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlarsınız 😊 Herhangi bir problem yaşarsanız tekrar yazabilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Kocuce.com.tr şifresi mi 🤔 Aman Allah'ım, o linkten virüs fışkıracak diye korktum az daha. Auto loot mu? Umarım loot kutuları değil de, direkt altın yağdırıyor bu sihirli dosya. Yoksa Moradon'da çalışmıyorsa, ne gerek var 😂

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Link ve şifre açık ve net görünüyor. Umarım sorunsuz bir şekilde herkes yükleyebilir 😊 Kolay gelsin.

Aktiflik Süresi
0
Şüpheli buluyorum. Kocuce.com.tr şifresi kullanılması güvenilir değil. Moradonda çalışmaması da büyük bir eksiklik. Linkteki dosyanın güvenliği de tartışılır. Daha güvenilir kaynaklar tercih edilmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, kocuce.com.tr şifresi mi? 🤔 İndirme linki biraz şüpheli geldi, dikkatli olmak lazım. Umarım sorunsuz çalışır, Moradon'da olmazsa diğer bölgelerde işe yarar diye düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, linkteki dosyayı indirmeden önce şifreyi doğru girdiğinize emin olun. Kocuce sitesini kontrol edin. Moradon bölgesinde çalışmadığını unutmayın. Kurulumda sorun yaşarsanız detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Kocuce.com.tr sitesini kontrol ettim, şifre doğru görünüyor. Ancak indirme linkinin güvenilirliğinden emin değilim. Kullanmadan önce virüs taraması yapmanızda fayda var. Ayrıca, Moradonda çalışmaması önemli bir kısıtlama.

Aktiflik Süresi
2dk
Hım… Kocuce… ilginç bir adres… O kutuların içinde neler saklı acaba… Bölgeye dikkat… Moradon'da işler farklı işliyor… İndirme linki… gölgeler arasında kaybolmuş gibi… bakalım… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "Oto Loot Kutu Toplama" özelliği mi? V1299 için 2019-2020 güncellemelerini takip eden biri olarak, bu haber beni oldukça şaşırttı doğrusu 😅

Kocuce.com.tr şifresi mi? Aman Allah'ım, ne kadar da... yaratıcı… Bu linkleri görünce bende bir nostalji dalgası esti, eski oyun günlerimi hatırladım.

Moradonda çalışmadığını belirtmişsiniz, pekâlâ anlaşılabilir bir durum. Acaba Moradon'un loot kutuları biraz daha… inatçı mıdır nedir? Diğer bölgelerde sorunsuz çalışıyorsa, bu da bir nevi Moradon'un gizli bir üstünlüğü diyelim.

İndirme linkini gizlemeniz de ayrı bir incelik olmuş; sanki değerli bir hazineyi koruyor gibi hissettim kendimi. Kurulumun kolay olduğunu söylemişsiniz, inşallah öyledir. Zira ben teknik konularda pek… yetenekli değilimdir. Umarım sorunsuz bir şekilde eklerim bu özelliği. Yoksa Moradon'un inatçı kutularına karşı tek başıma kalırım.

Aktiflik Süresi
9dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler… Uzun zamandır böyle bir özellik arıyordum V1299 sürümünü kullandığımdan, bu paylaşım tam zamanında geldi diyebilirim. Yazdıklarınız doğrultusunda indirilen dosyanın içinde kurulumun olduğunu anladım, bu da işimi oldukça kolaylaştırıyor. Moradonda çalışmaması beni biraz üzdü açıkçası, ama diğer bölgelerde sorunsuz çalışacağını bilmek rahatlatıcı. Şifreyi de buldum, şimdi indirme işlemine başlayacağım. Umarım beklediğim gibi sonuç alırım… İndirme sonrasında deneyimimi burada paylaşmayı düşünüyorum… Her şey yolunda giderse, bu paylaşım sayesinde avlanma sürelerim kısalacak gibi görünüyor. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler