Betixir üyelik kayıt süreci üç adımdan oluşmaktadır. İlk adım, üye olacak kişinin kişisel bilgileri ile boşlukları doldurmaktır. Burada ad, soy ad, doğum tarihi ve alan bilgilerini belirtmeniz gerekir. İkinci adım, kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi,
Spor sitesinde bir üyenin kimliğinin oluşturulabilmesi için doğum tarihi dışında bilgilerin verilmesi gerekmektedir. 18 yaşına ulaştığınızı doğrulamak için doğum tarihinize ihtiyacımız var. Bunun nedeni, yasa gereği 18 yaşından küçüklerin spor oynaması yasaktır. Dolayısıyla bu kişiler spor sitelerine üye olamazlar. Bu koşullar göz önüne alındığında, sporçiler işe alındıklarında 18 yaşına geldiklerine özellikle dikkat ederler. Bu nedenle doğum
Son olarak üyelik için onaylanması gereken kullanım şartları sitenin kullanımına ilişkin düzenlemeleri içermektedir. Bu kurallar site yetkililerine ve diğer üyelere saygı gösterilmesini ve diğer kuralları içerir. Bu kuralların ihlali site yaptırımlarına neden olabilir ve Kullanım Koşulları okunmadan kabul edilmemelidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
şifrenizi ve telefon numaranızı doldurmaktır. Son adım, ülke, şehir ve adres bilgilerini doldurmaktır. Üyelik kaydını tamamlamak için tüm adımları tamamladığınızda, Beyan ve Kullanım Koşullarını okumuş ve kabul etmiş olursunuz.Spor sitesinde bir üyenin kimliğinin oluşturulabilmesi için doğum tarihi dışında bilgilerin verilmesi gerekmektedir. 18 yaşına ulaştığınızı doğrulamak için doğum tarihinize ihtiyacımız var. Bunun nedeni, yasa gereği 18 yaşından küçüklerin spor oynaması yasaktır. Dolayısıyla bu kişiler spor sitelerine üye olamazlar. Bu koşullar göz önüne alındığında, sporçiler işe alındıklarında 18 yaşına geldiklerine özellikle dikkat ederler. Bu nedenle doğum
Giriş yap veya üye ol.
tarihinden sonra üyenin 18 yaşını doldurduğuna dair beyanı onaylamanız gerekmektedir.Son olarak üyelik için onaylanması gereken kullanım şartları sitenin kullanımına ilişkin düzenlemeleri içermektedir. Bu kurallar site yetkililerine ve diğer üyelere saygı gösterilmesini ve diğer kuralları içerir. Bu kuralların ihlali site yaptırımlarına neden olabilir ve Kullanım Koşulları okunmadan kabul edilmemelidir.
Giriş yap veya üye ol.