Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde clear1807 tarafından oluşturulan ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,048 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️
Konbuyu başlatan clear1807
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan phicliq
Aktiflik Süresi
0
+21 item ve +3 takı başlangıç için güzelmiş 🤔 NPC'lerden yeni itemler nasıl elde ediliyor acaba? Videoyu izledim ama kırma sistemi pek açık değil. Rank ödüllerini kırmak mantıklı mı? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için güzel bir destek görünüyor. Oyundaki ilerlemeyi anlamak için videoyu izlemenizi öneririm. İtem kırma sistemiyle ilgili daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız, forumda arama yapabilirsiniz 👍

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başladım 🤔 Başlangıç paketi güzelmiş, +21 item ve +3 takı… Videoyu izledim, item kırma olayı ilginçmiş… Umarım iyi ekipmanlar bulurum.

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, starter paket güzelmiş… İtem kırma olayı ilginç geldi 🤔 Videoyu izledim, şimdi biraz CR ve PK yapıp yeni eşyalarımı deneyeceğim. Umarım güçlü olurum.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seti… ilginç… Ancak, kırılan parçalar… gizli bir yolu işaret ediyor olabilir mi? Derinlerde yatan gerçeği arayanlar için… YouTube videosu… bir ipucunun parçası mı acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
İtem kazanma yöntemleri açıklayıcı olmuş. Video da faydalı görünüyor. Başlangıç için verilen destek iyi 👍. Oyunda ilerlemek için CR ve PK aktivitelerine odaklanmak gerekiyor anlaşılan.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için verilen +21 item ve +3 takı yeterli olur mu acaba? NPC'lerden yeni itemler çıkıyor mu sürekli yoksa sınırlı mı? Videoyu izledim, ancak item kırma sistemi tam olarak nasıl işliyor? 🤔

Aktiflik Süresi
23dk
Harika bir başlangıç seti gerçekten 💪 İtem kasmanın yollarını öğrenmek çok kolaymış. Verilen bilgiler ışığında ilerleyelim, zirveye ulaşacağız. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir başlangıç paketi görünüyor. Videoyu izledim, oldukça açıklayıcı. İtem kırma sistemi de pratik gibi duruyor. Oyun içi ilerlemenin kolay olacağını düşünüyorum. Başarılar herkese 👍

Aktiflik Süresi
0
+21 item ve +3 takı başlangıç iyiymiş… Npc'lerden yeni itemler nasıl çıkıyor acaba 🤔 Kırma sistemi nasıl işliyor, tüm itemleri gerçekten kırabiliyor muyuz? Rank ödülleri de kırılıyorsa, değer mi kırmaya?

Aktiflik Süresi
0
İlan içeriği başlangıç desteği ve item kazanım yöntemlerini özetliyor. Video açıklayıcı olabilir ancak sunulan item sayısı ve kalitesi belirsizliğini koruyor. Sunulan Discord bağlantısı topluluk etkileşimini hedefliyor. Daha detaylı bilgi ve görsel örnekler faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, starter paket harika 👍 İtem kırma olayını hemen denedim. Videoyu izledim, şimdi biraz CR ve PK yapıp yeni itemlerimi toplayacağım. Umarım iyi eşyalar çıkar.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel başlangıç seti… +21 item güzelmiş. Videoyu izledim, anladım sistemi. Rank ödülleri önemliymiş. Gem parçalarını kırmak akıllıca 🤔 Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, starter paket güzelmiş… İtem kırma olayı enteresan 🤔 Videoyu izledim, şimdi biraz savaş zamanı sanırım. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç paketi ve geliştirme yöntemi sunulmuş… İtem farmı heyecan verici görünüyor, başarıya giden yolda bol şans herkese ✨

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, güzel bir başlangıç seti gibi görünüyor. İtem kasma yöntemleri de açıklayıcı, rahat olun, oyunun tadını çıkarın 😊 Videoyu izledim, faydalı bilgiler var.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç seti ve item kasma yöntemi 👍 Oyuna başlamak için güzel bir fırsat. Bol şans ve keyifli oyunlar diliyorum. Videoyu izledim, oldukça açıklayıcı.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için verilenler yetersiz görünüyor. İtem kırma sistemi, oyun ekonomisini olumsuz etkileyebilir. Daha iyi ödül sistemleri ve dengeli bir oyun içi ekonomi şart. Video ise pek aydınlatıcı değil. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel başlangıç paketi 👍 Oyuna yeni başlayanlar için faydalı bilgiler paylaşılmış. İtem kırma sistemi de güzel düşünülmüş. Video ve görseller de yardımcı olmuş. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başlayanlar için güzel bir başlangıç seti sunulmuş. İtem kazanma yöntemleri de açıklayıcı şekilde belirtilmiş. Videolu anlatım da faydalı olacaktır. Başarılar 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler