www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Rise Online Alfa Testleri Hakında

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rise Online Hakında kategorisinde Admin tarafından oluşturulan Rise Online Alfa Testleri Hakında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,535 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rise Online Hakında
Konu Başlığı Rise Online Alfa Testleri Hakında
Konbuyu başlatan Admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Admin

Admin

Admin
Yönetici
Site Yetkilisi
Normal Üye
KNIGHT ONLINE DESIGNER
The XtremE
Grafiker
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
883
Tepkime puanı
298
Online Süresi
5d 9h 11m
Puanları
63
Ofline
Alfa testleriyle ilgili başvuruculara ne zaman ve nasıl bilgilendirme yapılacak?
Alfa testleri başlamadan başvuruculara e-mail ile gerekli bilgilendirme yapılacaktır. (RiseOnlineWorld.com dışında gelen maillere ve resmi kanallar dışındaki bilgilendirmelere itibar etmeyiniz)

Oyun resmi olarak ne zamana çıkar?
MMORPG gibi çok kapsamlı oyunlarda net bir tarih vermek çok zordur ve pek akıllıca değildir. Bugün en büyük stüdyolar bile çıkış tarihi verip daha sonra ertelemek zorunda kalabiliyorlar. 2 ay içinde alfa testleri yapılacak. Geri bildirimlere göre yine kapalı beta, beta ve resmi açılış yapılacaktır. Her halükarda 2020 yılında bu harika oyun deneyimini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Oyun Free to Play mi?
Evet, oyun tamamen ücretsiz indirilerek oynanabilecek. Bunun yanı sıra oyun içi mağaza sistemi de olacak ancak para harcayan oyuncu ile harcamayan arasındaki farkı minimum düzeyde tutmak için uğraşacağız.

Oyun Steam’da olacak mı?
Şu an için planlarımız arasında değil.

Oyun herhangi bir oyuna ait PVP server mı?
Oyunumuz kendine has mekanik, görsel ve oynanışa sahiptir. Herhangi bir oyunun PVP’si değildir. Ancak oyunumuzdaki PVP içeriği PVE içeriğinden fazla olacaktır.

Oyun hangi dilde olacak?
Global olarak piyasaya süreceğimiz için ilk aşamada İngilizce olacak. Ardından kısa sürede Türkçe dili ve zamanla diğer yaygın diller eklenecektir.

Sistem Gereksinimleri nedir?
Testler ve optimizasyonlar devam ediyor. Çok yakında minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini paylaşacağız.

Videoda bazı oyunlardan esintiler sezdim. Bu konuyu açıklar mısınız?
Biz de her oyun gibi geçmişte bu alanda yapılan oyunların birçoğunu inceledik iyi olan şeylerden esinlendik, kötü olanlarından kaçındık. Amacımız oyunculara hızla kaynaşabilecekleri, sürükleyici ve akıcı bir oyun keyfi sunmaktır.

Bazı skiller farklı farklı oyunlarla benzerlik gösteriyor. Neden?
Bugüne kadar 1 milyondan fazla oyunun piyasaya sürüldüğünü düşünürsek yapılan her oyunun maruz kaldığı tepkilerden biridir. Her oyuncu daha önce oynamış olduğu oyunlardan kendince benzer bir şeyler bulacaktır. Ancak tamamen özgündür.

Oyunda ırklar olacak mı? Yoksa daha çok Solo Play mi olacak?
Birçok MMORPG’deki gibi oyunumuzda 2 ana ırk bulunacak. Bu ırkların isimleri ve hikayeleri çok yakında paylaşılacak. Ayrıca oyunda hem Solo Play hem de Group Play kendine yer bulacak. Bu anlamda solo oyuncuları da es geçmeden bir oyun deneyimi sunmaya çalıştık.

Oyunda donmalar, lag, hile, bug gibi şeylerle nasıl mücadele edeceksiniz?
En çok önem verdiğimiz alanlar bahsi edilen durumlar. Bu yüzden hile ile en iyi şekilde mücadele verirken oyunda çıkacak hataları da siz değerli oyuncuların geri bildirimleriyle en kısa sürede fixleyerek olumsuz oyun deneyimini minimize edeceğiz. Daima oyuncusunu dinleyen bir yönetim ve support anlayışına sahip olacağız.

Bu oyunu her bilgisayar kaldırabilecek mi?
Grafikler bayağı detaylı görünüyor.
Oyunumuzun grafikleri çok üst düzeyde ancak oynanış açısından bir o kadar da stabil hale getirdik. Kimse ilk aşamada mükemmeli sunamaz. Ancak biz; siz oyuncuların geri bildirimleri doğrultusunda anlık ve hızlı müdahaleler ile oyunumuzu zamanla mükemmele yakın hale getireceğimize inanıyoruz.

Oyunda en iddialı olduğunuz şey nedir?
En iddialı olduğumuz konu oyuncu taleplerine en kısa sürede geri dönüş yaparak gerekli iyileştirmeleri sağlamak. Bunlar yapıldıkça zaten yerli oyunumuz sizlerin de desteği ile global anlamda da çok iyi yerlere gelecektir. Tabii ki bunun yanı sıra hilesiz, bugsız ve akıcı oynanış temel hedefimizdir.

Oyun firmasının adı nedir?
Oyunumuz yerli bir firma olan RokoSoft tarafından hazırlanmıştır.

Oyunu neden daha önce duyurmadınız da ansızın ortaya çıkıverdiniz?
Takdir edersiniz ki bu tarz büyük projelerde gizlilik en önemli esastır. Yine ciddi bir aşamaya gelmeden de kimseyi umutlandırmak istemedik.

Neden ilk yerli MMORPG yazıyor fragman videosunda?
Oyunumuz devasa haritalara sahip, geliştirilmiş Unreal Engine 4 (UE4) oyun motoruyla hazırlanmış ilk yerli MMORPG’dir.
 
Üst