www.onlymyko.com                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

ko cuce                                      ko cuce

Parallax Hotkey, Asas Makrosu. Nedir Nasıl kullanılır?

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde theparallaxproject tarafından oluşturulan Parallax Hotkey, Asas Makrosu. Nedir Nasıl kullanılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,012 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Parallax Hotkey, Asas Makrosu. Nedir Nasıl kullanılır?
Konbuyu başlatan theparallaxproject
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ByErotica

theparallaxproject

Yeni Üye
Normal Üye
Katılım
17 May 2021
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Online Süresi
0
Puanları
0
Yaş
28
Ofline
Discord sunucumuz aktif: [/URL]

!!!!!!!!!
KOCUCE.com.tr için YARINA KADAR DENEME SURUMU AKTIF EDILMISTIR !!!!!!!!!

Virustotal:

WEBSITEMIZDEN INDIREBILIRSINIZ fakat yine de siz taratmadan kullanmayınız : )

Yine de güven veremediysek sanal makine kurup rar dosyasını orada çıkartıp dosyaları tek tek taramanızı öneriyoruz. Hiç bir virüs, trojen türü dosyalar siz .exe vb. türevlerine çift tıklamadıkça etkin hale geçemezler. Şüpheniz varsa elinizin altında internet var, araştırın. Rardan çıkarmanız sorun değil kendisini açmanız malwarei aktif edecektir. Belirttiğimiz gibi, sanal makine kurup veya telefonunuza indirip tek tek taratmanız mümkündür. Karakterlerinizin eşyalarıyla veya çeşitli hesap bilgilerinizle ilgilenmiyoruz.

Discord üzerinden yeterli meraklı kullanıcı sayısına ulaşınca (10 kişi bunun için yeterlidir) için belli saatler arasında Discord üzerinden veya Twitch üzerinden tekrarlı yayınlar yaparak programın nasıl çalıştığını canlı olarak anlatmayı ve sorularınıza cevap vermeyi planlıyoruz.


Parallax Makrosu Nedir ?

Parallax Hotkey her server ve USKO-STEAMKO dahil, özel olarak ayarlayabileceğiniz tüm classların en iyi atak kombolarını isteğinize göre ayarlayıp kendi saldırı düzeninizi oluşturabileceğiniz bir programdır. Diğer makrolar gibi sabit bir döngüye sahip olmayan, her türlü farklı kombinasyonu oluşturabileceğiniz imkanlar sunar. Parallax Hotkey tamamen klavye girdileri kullanarak, kendi atak şemalarınızı oluşturmanıza ve olabilecek en hızlı biçimde hatasızca skilleri göndermenizi sağlar.



1621338851635.png
Atak hızını isterseniz 2 spike arası 15 skill (stroke dahil) şeklinde ayarlayayıp bir asas karakterin rakibine verebileceği maksimum hasarı vurabilir, veya kendi şemanızı oluşturup henüz bizim bile keşfetmediğimiz sayısız kombinasyonlardan birini bulup yenilmez olabilirsiniz. Atak döngüsünü 58 skille kadar çıkarabilirsiniz.
(58 x vurduğunuz skiller = neredeyse sayısız kombinasyon)
Ortalama minör hızı, 59 FPSte mana potu arası Win10 22-24, Win7'de cooldown yüzünden maksimum 2700dür.
1299 serverlarda mananızın yettiği kadar :) bu serverlarda fpsinizi nasıl 60ın altına sabitleyeceğinizi merak ediyorsanız discord sunucumuza gelip yardım alabilirsiniz.

Win10'da minör hızının düşük olmasının sebebi işletim sistemi için kritik öneme sahip dwm.exe yüzündendir. Bu program Cs:GO'dan tutun Mario'ya kadar bütün oyunlara 39 milisaniyelik bir gecikme eklemektedir. Win7 kullanırsanız Parallax sizin için yapabileceğiniz en hızlı minör kullanımını yapacaktır.

Arenada vs modu için döngü başına Magic Shield, M20, Blood Drain veya Ilussion için atak skillerinizden önce bu skilleri eklemeniz yeterlidir.

Gecikmeleri ustaca kullanıp skillerin fail vermesini engelleyebilir ve daha önce bahsettiğim gibi sayısız kombinasyonları keşfedebilirsiniz. Öğrendikten sonra kullanması gerçekten eğlenceli bir programdır.

Parallax Tuşları
F --> Otomatik Town
CapsLock --> Makro başlat
Esc --> Makro durdur
Enter --> Makro durdur (yazı yazarken makro size engel olmaz)



Daha fazla bilgi için lütfen websitemizi ziyaret edin.


Websitemiz üzerinden yapacağınız akla yatan, mantıklı önerilerinize 1 haftalık Parallax Macro hediyedir. Kim bilir, belki de bizimle birlikte proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByErotica

BOZKURT
Normal Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
312
Tepkime puanı
1,663
Online Süresi
1h 11m
Puanları
93
Ofline
Konu içerisindeki başka forumlara ait reklamlar kaldırıldı. Uyarı verildi. Tekrarı halinde ceza alacaksınız. Başarılar..
 
Üst