Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Organik Ürünler Satış Sitesi

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Organik Ürünler Satış Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100,576 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Organik Ürünler Satış Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Xenops

Xenops

Kıdemli Üye
Katılım
23 Eki 2020
Mesajlar
628
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Yaş
35
Web Site Adresi: Tarladayiz.com
Web Site Konusu: Organik ürünler satış sitesi

Organik tarım yapan üreticiler, tüketicileri ile buluşuyor… Organik ürün satın almak isteyenlerin en büyük sıkıntısı güvenilir bir üretici bulmak oluyor. Benzer şekilde organik ürünler üreten üretici ise ürünlerine alıcı bulmakta zorlanabiliyor. İşte bu durum artık hem üretici hem de tüketiciler için sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü sitesi olan Tarladayiz.com internet sitesi aracılığı ile tüketiciler güvenilir organik ürün üreticilerine, organik ürün üreticileri de doğru tüketiciye kolaylıkla ulaşabiliyor.

Tarladayiz.com ‘un önem verdiği bir diğer konu ise sürdürülebilir tarım. Bir sonraki nesle sağlıklı bir gelecek bırakmak anlamına gelen sürdürülebilir tarım firmanın öncelikli konularından biri. Siz de tarladayız aracılığı ile sürdürülebilir tarıma destek verebileceğinizi unutmayın.

logo.svg


Organik Ürünler Satış Sitesi

Son yılların en öne çıkan gıdalarından olan , kahvaltılık çeşitleri, zeytinyağı, salça ve soslar için Tarladayiz.com web sitesi bir tık uzağınızda. Bu web sitesi üzerinden online nohut siparişi verebilir, üreticilerin açtığı pazaryerlerinden ihtiyacınız olan diğer tüm ürünlere de ulaşabilirsiniz.

Tarladayız ekibi sizlerle sağlıklı gıdayı buluşturmak için yola çıktı. Hem üreticilere hem de tüketicilere sağladığı güven ile her geçen gün daha çok ziyaretçisi olan firma aynı zamanda karının bir bölümünü üreticiler ile paylaşarak üretimin sürdürülebilir hale gelmesi için de çalışıyor. Siz de organik üretime destek vermek ve aradığınız yerli avokado gibi ürünlere ulaşıp vermek ve çok daha fazlası için hemen web sitesini ziyaret edin.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Konuyu görüntüleyenler