Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.
TeşekkürlerArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
DOSYA ICERIK : DATABASE + PATCH + SERVER DOSYA +KURULUM VIDEO
KIRILMAZ LİNK !
Rar Şifre : pvpgezegeni.com
[Gizli içerik][Gizli içerik]
++++++++++++++++Arkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
ılfıufçşuffçfArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
hgdhhhddhhdhdArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
şekkürlerArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
thxArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
tşklerArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
朋友 Selamun Aleyküm,首先,我是为自己创建数据库,因为我要自己打开一个服务器。由于种种原因,我不会打开服务器,所以我共享我的服务器文件和数据库。
我希望你会满意使用它。
文件内容: 数据库+补丁+服务器文件+安装视频
牢不可破的链接!
Rar 密码 : pvpgezegeni.com
[隐藏内容] [隐藏内容]
tesekkurlerArkadaşlar Selamun Aleyküm, öncelikle databaseyi kendi adıma kendim server açacağım için yapıyordum. Çeşitli sebeplerden dolayı server açmıyacağım bu yüzden de server files ve databasemi paylaşıyorum.
Güle Güle kullanın.
KIRILMAZ LİNK !
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Knight Online Ko-yardim Reklam Hakkında Bilği İçin buraya tıklayın.